Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple WWDC23 повертається 5 червня 2023 року

Apple WWDC23 повертається 5 червня 2023 року

Сьогодні представники компанії Apple оголосили, що з 5 до 9 червня 2023 року пройде щорічна Всесвітня конференція розробників WWDC. Усі бажаючі зможуть переглянути ключові анонси в онлайн-форматі, а запрошені розробники та гості зможуть особисто бути присутніми на захід в Apple Park у день відкриття.

На безкоштовній для всіх розробників конференції WWDC23 будуть представлені останні досягнення iOS, iPadOS, macOS, watchOS та tvOS. У рамках постійного прагнення Apple допомагати розробникам створювати інноваційні програми, цей захід також надасть їм унікальний доступ до інженерів Apple, а також можливість познайомитися з новими технологіями та інструментами, які допоможуть їм реалізувати свої ідеї.

«WWDC 2023 — одна з наших улюблених пір року в Apple, тому що це можливість поспілкуватися з талановитими розробниками з усього світу, які роблять нашу спільноту такою незвичайною! WWDC23 стане для нас найбільшою і захоплюючою подією, і нам не терпиться побачити багатьох з вас онлайн і особисто на цьому особливому заході, — сказала Сьюзан Прескотт, віце-президент Apple з міжнародних відносин з розробниками.

Apple WWDC23 повертається 5 червня 2023 року