Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чого очікувати від Apple на WWDC 2022?

Чого очікувати від Apple на WWDC 2022?

Залишився місяць до чергової довгоочікуваної події у світі технологій — виставки WWDC 2022. Мережа переповнена здогадками та припущеннями відомих аналітиків, критиків та звичайних користувачів, щодо оновлень та пристроїв, які представлять творці з Купертіно.

Серед найпопулярніших (і найімовірніших) варіантів релізів 2022 року: нові версії операційних систем iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 та watchOS 9. Літній дебют нових оновлень операційної системи Apple дозволить розробникам приступити до повноцінного тестування перед осіннім запуском.

Як повідомляють інсайдери та критики, в iOS 16 передбачена поява нових корисних функцій, часткова зміна елементів інтерфейсу, які будуть вдало доповнювати дизайн iPhone 14. Також Марк Гурман з Bloomberg, зазначає, що iOS 16 принесе «значні» покращення у систему сповіщень та системних повідомлень, розширення функцій програми «Здоров'я». Серед таких нововведень плануються розширені можливості відстеження сну, жіночого здоров'я та сканування флаконів з ліками.

Операційна система iPadOS 16 для фірмових планшетів Apple, можливо, принесе новий багатозадачний інтерфейс для iPad. А от watchOS 9 доповниться новим режимом енергозбереження, який скоротить час роботи від батареї, що витрачається функціями Apple Watch.

Марк Гурман з Bloomberg, часто дає точну інформацію про плани Apple, тому нам варто очікувати низку оновлень пов'язаних з фірмовими Mac на WWDC 2022. Чи побачить світ оновлена версія Mac Pro з найпотужнішими кремнієвими чіпами Apple? Поки точно не відомо, але аналітики очікують хоча б на анонс пристрою, щоб розробники мали час для створення професійних програм для нових чіпів.

Гарнітура AR/VR — це ще один гаджет від розробників Епл, про який ходить Інтернетом дуже багато чуток. Фанати вже не один рік сподіваються на реліз смарт-гарнітури для розваг і роботи з доповненою й змішаною реальністю, та поки Купертіно відтягує момент. Тому ще не відомо, чи буде вона готова до показу на WWDC 2022, чи Apple може перенести її аж на 2023 рік.

Apple WWDC 2022 Ябко

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ