Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Українські новинки на CES 2019. Частина 2

Українські новинки на CES 2019. Частина 2

    Світ електроніки розпочав рік дуже плідно та круто — з виставки CES 2019 у Лас-Вегасі. Всесвітня виставка споживчої електроніки щороку представляє безліч інноваційних товарів та ексклюзивних пристроїв. Українські розробники презентували власні стартапи на власному павільйоні — Ukraine Tech Pavilion. Як повідомила прес-служба UVCA (Українська асоціація венчурного і приватного капіталу) — Україна представляє 8 проектів.


    Це друга частина статті, у якій ми продовжимо знайомство та огляд новинок від українських розробників. Насолоджуйтесь :)


   FunLight


    Квест-кімнати, лазертаг, пейнтбол — командні розваги не втрачають своєї популярності, а з кожним роком набувають нових форматів та сценаріїв. Компанія FunLight презентувала атракціон інтерактивних проекцій, який ідеально підійде для шопінг-молів і розважальних парків. 


    На відміну від інших форматів командних ігор — FunLight не вимагає додаткового обладнання. Керувати грою можна за допомогою лише рухів тіла, адже все, що навколо являє собою інтерактивну поверхню. Проектори транслюють зображення на стіни і підлогу, завдяки цьому кожен гравець бачить однакове зображення.  


    Трекінг датчики відстежують рухи гравців для максимально точної взаємодії з оточенням. Більше не потрібно жодних кабелів чи окулярів. Для додаткового ефекту повного занурення у гру — професійна аудіо-система створює об’ємне 3D звучання.






Flasty


    21-ше століття — це епоха дійсно крутих відкриттів та винаходів, не оминуло технічне диво й гастрономічну галузь. Молекулярна кухня вже зайняла міцні позиції у найкращих ресторанах світу, проте критики і вибагливі гурмани кожного сезону прагнуть чогось новенького. 


    Українські розробники з компанії Flasty представили пристрій, що являє собою 3D-принтер їжі. Принтер зможе виготовити страву з будь-якої продовольчої сировини, як от шоколад, сир, м’ясо і тд. Є можливість нанести лазерне гравірування на стейках чи снеках. 


    У релізі вказують, що Flasty вже активно використовується реальними клієнтами в готельно-ресторанній сфері для виготовлення декору і “друку” повноцінних страв. Може й правда, що за такими диво-принтерами майбутнє ресторанного бізнесу.



Українські новинки на CES 2019. Частина 2




Whooshi


    Це бездротовий портативний підсилювач звуку у поєднанні з розумним музичним додатком. Пристрій буквально в один дотик перетворює провідні навушники на бездротові та посилює звучання. Whooshi персоналізує звук за допомогою спеціально розробленого алгоритму, який регулює параметри навушників відповідно до ваших індивідуальних слухових потреб. 


    Пристрій сумісний з смартфонами на базі iOS, Android, Windows, які також підтримують Bluetooth. Мобільний додаток, який в той же час виконує роль плеєра, підлаштовує звук відповідно до потреб слуху користувача та дає можливість створити власний аудіо-профіль.


    Компактний підсилювач легко прикріпити до одягу, також він зручно лежить у руці. Перемикати музику, керувати рівнем гучності та порядком відтворення можливо завдяки кнопкам на корпусі. Гаджет стане крутим подарунком, для тих хто давно мріє про безпровідні навушники та завжди робить акцент на зручності і портативності.






iGlam


    iGlam — бренд інтелектуальних ювелірних прикрас. На ваш вибір представлений перстень, підвіска та сережки, що виготовлені в комбінації зі срібла 925 проби та напівдорогоцінного самоцвіту. Прикраса може змінювати колір завдяки вбудованому діоду. Керувати відтінками підсвітки та сканувати колір одразу з вибраного одягу можливо завдяки мобільному додатку. 


     Працюють прикраси на одному заряді до 6-ти годин, а якщо з’явиться потреба підзарядити  у комплект входить портативний зарядний пристрій. Модниці сучасності та майбутнього будуть просто в захваті. Універсальність  справжній тренд, який ніколи не втратить своєї актуальності.



Українські новинки на CES 2019. Частина 2