Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

WWDC 2019: чого очікувати від Apple?


Літня конференція розробників WWDC 2019 відбудеться з 3 по 7 червня у MCEnery Convention Center розташованому у Сан-Хосе. Основна частина виступів запланована 3 червня, де корпорація Apple теж представить свої досягнення та новинки програмних й апаратних продуктів. Онлайн-трансляцію події можна буде переглянути на офіційному сайті Apple.

Програмні новинки містять безліч “приємностей” для користувачів техніки Apple. Що нас чекає? Пропонуємо розглянути найпопулярніші чутки та інсайдерську інформацію.WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

— iOS 13
Свіженька версія фірмової мобільної ОС, під кодовою назвою Yukon, може отримати темну тему оформлення та безперервний набір на клавіатурі, оновлення нагадувань та додатку “Здоров’я”.

WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

— macOS 10.15

Система для Mac може отримати підтримку додатків з iOS, та підтримку швидких команд для Siri. З’являться окремі клієнти для Apple Music та додаток “Підкасти”. Додадуть функцію Screen Time, а в Messages — стікери та ефекти повідомлень.WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

— watchOS 6
У новій версії watchOS виробники планують реалізувати автономну версію AppStore, додати Диктофон та калькулятор. Користувачі також зможуть слухати аудіокниги прямо з годинника та користуватись Animoji та Memoji. З’являться також дві функції, що допоможуть слідкувати за вчасним прийомом ліків та відстежувати менструальний цикл.

WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

— tvOS 13

Чим зможе похизуватись фірмова телевізійна приставка — поки не відомо.  Цілком можливо, що корпорація з Купертіно представить фірмовий екран Apple Display з діагоналлю 31,6 дюйма. У будь-якому випадку, ми впевнені, що захід познайомить нас з великою кількістю крутезних продуктів.

WWDC 2019: чого очікувати від Apple?

Ось такими подробицями поділились зі світом інсайдери. Що насправді ми побачимо у рамках заходу — поки залишається загадкою. Отож, чекаємо понеділка і свіжих новин. До зустрічі, Ябко Друзі!