Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий Samsung Galaxy M35 буде оснащений акумулятором 6000 мАг

Новий Samsung Galaxy M35 буде оснащений акумулятором 6000 мАг

Корейський бренд не звик надовго залишати своїх прихильників без цікавих новинок, тому на данях Samsung представила свій новий смартфон Galaxy M35, який наразі доступний лише у Бразилії. Цей пристрій має багато спільного з моделлю Galaxy A35, але відрізняється збільшеною ємністю акумулятора, що складає 6000 мАг, на 1000 мАг більше, ніж у А-серії. Погодьтесь, це суттєвий приріст, який вартий уваги, особливо в часи, коли залишатись онлайн — це вже не тренд, а вимоги часу, в якому ми всі живемо.

Ціна Galaxy M35 становить 2700 бразильських реалів, але зараз він доступний зі знижкою 10%, що знижує його вартість до 2430 реалів (приблизно 470 доларів США).

Новий Samsung Galaxy M35 буде оснащений акумулятором 6000 мАг


Технічні характеристики

Samsung Galaxy M35 оснащений потужним процесором Exynos 1380, який працює в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті. Крім того, є слот для карт пам’яті microSD, що дозволяє збільшити обсяг зберігання. Смартфон працює під керуванням Android 14 з оболонкою One UI 6.1 і буде отримувати оновлення операційної системи протягом чотирьох років, а виправлення безпеки — протягом п'яти років.

Як і модель A35, Galaxy M35 має 6,6-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Пікова яскравість дисплея складає 1000 ніт, завдяки цьому можна насолоджуватись яскравим та чітким зображенням навіть при яскравому освітленні. Проте інформації про захисне скло немає.

Новий Samsung Galaxy M35 буде оснащений акумулятором 6000 мАг


Дизайн та камери

Збільшений акумулятор зробив Galaxy M35 трохи важчим і товстішим: товщина пристрою становить 9,1 мм, а вага — 222 грами, порівняно з 8,2 мм і 209 грама у A35. Чи відчуватиметься цей “набір ваги” при використанні? Скоріше за все ні, особливо, якщо до цього у вас був інший смартфон, а не його попередник, з яким можна порівнювати нову модель.

Основна камера Galaxy M35 представлена 50-мегапіксельним сенсором з оптичною стабілізацією зображення (OIS) та 8-мегапіксельним надширококутним об'єктивом. Також є макромодуль на 2 МП замість 5 МП, як у A35. Смартфон підтримує запис відео у 4K при 30 кадрах за секунду, а також у режимі 240 кадрів за секунду при роздільній здатності 720p. Фронтальна камера має роздільну здатність 13 МП і вбудована у дисплей.

Новий Samsung Galaxy M35 буде оснащений акумулятором 6000 мАг


Додаткові особливості

Galaxy M35 є першим у серії M3x, який оснащений стереодинаміками з підтримкою Dolby Atmos, хоча роз'єму для навушників немає. Сканер відбитків пальців розташований збоку і вбудований у кнопку живлення, що відрізняє його від A35.

Смартфон підтримує Wi-Fi 6 (ax) та Bluetooth 5.3, а також оснащений портом USB-C (USB 2.0, тому DeX не підтримується). Цей порт підтримує швидке заряджання потужністю 25 Вт, яке є стандартним для багатьох моделей Samsung.

Samsung Galaxy M35 доступний у трьох кольорах: темно-синьому, блакитному та сірому, що дозволяє користувачам обрати варіант на свій смак.

Загалом, Samsung Galaxy M35 виглядає як сильний конкурент у своєму ціновому сегменті завдяки потужному акумулятору, високим характеристикам та оновленому дизайну. Очікуємо його на ринку України, щоб мати змогу на власному досвіді переконатися в тому, що це дійсно цікава модель в серії.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ