Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чому варто оновитись до iOS 16.3?

Чому варто оновитись до iOS 16.3?

Чергове оновлення операційної системи iOS 16.3 стало доступне для завантаження усім користувачам. Для того, щоб встановити нову версію прошивки на Apple iPhone, просто перейдіть до налаштувань і оновіть смартфон стандартним способом за допомогою стільникових даних або Wi-Fi.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, чи варто — ми зібрали в одній статті всі найважливіші фішки та факти, які стануть доступними завдяки оновленню.

Що нового в iOS 16.3?

  • Нові шпалери Unity. Ці шпалери вже зустрічались в попередніх версіях прошивки, та в версії 16.3 додалась низка нових крутих принтів.
  • Фізичний ключ безпеки Apple ID. Тепер ви можете входити на нові пристрої за допомогою двофакторної автентифікації за допомогою фізичного ключа безпеки.
  • Підтримка налаштування HomePod 2, який Apple нещодавно анонсування в прес-релізі. Ви можете прочитати більше про нові функції та особливості HomePod 2 у нашій статті ТУТ.
  • Нова можливість виклику екстрених служб. Розроблено алгоритм запобігання помилкових викликів.

як оновити айфон іос 16

Поширені помилки, критичні баги та проблеми у функціоналі — все це також виправлено в оновленні. Наприклад, Apple виправила помилки повʼязані з відображенням медіафайлів у Freeform, через які певні зображення не відображалися на всіх пристроях.

Також виправлено баг, через який, різнокольорові горизонтальні смуги могли з’являтися в режимі сну на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Тому ми рекомендуємо вам інсталювати остаточну версію оновлення, оскільки воно допомагає виправити помилки бета-версії та покращити продуктивність iPhone.