Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Постачальники запчастин готуються до анонсу MacBook Air 15" на WWDC 2023

Постачальники запчастин готуються до анонсу MacBook Air 15" на WWDC 2023

Згідно з дослідженням інвестиційної компанії Morgan Stanley, постачальник Apple Quanta Computer, готується до анонсу нових MacBook Air під час WWDC 2023. Відомий інсайдер Ерік Вудрінг стверджує, що Quanta Computer очікує на збільшення кількості зібраних ноутбуків у другому кварталі 2023 року, порівняно з першим кварталом. Цілком ймовірно, що це зростання частково зумовлено появою нових МакБук Ейр 15".

У своєму інформаційному бюлетені Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що наступного місяця Apple представить 15-дюймовий MacBook Air, про який давно ходять чутки. Також за словами аналітика Apple Мінг-Чі Куо, 15-дюймовий MacBook Air першого покоління буде працювати на чіпі M2. Поки не було чуток про зовнішні зміни дизайну ноутбука, окрім більшого розміру дисплея.

Останній 13-дюймовий MacBook Air дебютував на WWDC минулого року та має чіп M2, камеру 1080p, зарядний порт MagSafe 3, два порти Thunderbolt 3, роз’єм для навушників 3,5 мм, клавіатуру Magic Keyboard з Touch ID і трекпад Force Touch.

Незрозуміло, чи будуть представлені будь-які інші MacBook наступного місяця, оскільки очікується, що нові 13-дюймові моделі MacBook Air і 13-дюймові MacBook Pro з чіпом M3 можуть вийти у першій половині 2024 року. Та й зовсім нещодавно ми побачили новенькі флагманські 14-дюймові та 16-дюймові дюймові MacBook Pro з чіпами M2 Pro і M2 Max.

Постачальники запчастин готуються до анонсу MacBook Air 15" на WWDC 2023

Джерело: macRumors