Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Sony анонсувала PlayStation 5 Slim

Sony анонсувала PlayStation 5 Slim

Компанія Sony зробила справжній сюрприз для своїх фанатів та цього вечора анонсувала вихід нової моделі ігрової консолі — PlayStation 5 Slim. Оновлений дизайн, можливість придбати дисковод Ultra HD Blu-ray Disc Drive окремо, компактні розміри, та вмістке сховище на 1TB на борту — це основні особливості гарячої новинки.

Команда інженерів та дизайнерів спільно розробила новий форм-фактор, який забезпечує більший вибір та гнучкість для користувачів. Фактично ви отримаєте ті ж високотехнологічні функції, які роблять PS5 кращою для геймінгу, при цьому упаковані в менший форм-фактор.

Sony анонсувала PlayStation 5 Slim


Порівняно з попередніми моделями, нова PS5 зменшилася в обсязі більш ніж на 30%, а вагою — на 18% і 24%. Конструкція має чотири окремі панелі: верхня частина глянсова, а нижня залишається матовою. Якщо ви вирішите придбаєте PS5 Digital Edition, то навіть згодом ви зможете додати дисковод Blu-ray Ultra HD для PS5.

Нова модель PS5 буде доступна починаючи з листопада цього року в США, а згодом вже й в інших країнах світу. З появою новинок у каталозі ігор, а також недавніх релізів, таких як EA Sports FC 24, Assassin's Creed: Mirage та Baldur's Gate 3, геймерам буде у що пограти на PS5 цього святкового сезону.