Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

У 2025 році Google планує інтегрувати Gemini Nano

У 2025 році Google планує інтегрувати Gemini Nano

Google оголосила про намір втілити свою нову штучноінтелектуальну мовну модель Gemini в Android-смартфони вже в наступному році. Цей крок є розширенням на базі вже представленої версії Gemini Nano, яка потребувала інтернет-з'єднання для своєї роботи.

Інтеграція потужніших штучноінтелектуальних моделей, що функціонують локально на пристроях, дозволить користувачам обходитись без постійного інтернет-з'єднання, покращуючи при цьому інтерактивність із гаджетами та захист персональних даних.

У 2025 році Google планує інтегрувати Gemini Nano


Модель Gemini Ultra від Google налічує 1,56 трильйона параметрів, розміщуючи її за своїми мовними можливостями на рівні з GPT-4, що відкриває перед користувачами Android широкий спектр нових функцій.

У контексті поточного спаду продажів на ринку смартфонів, виробники покладають надії на те, що інтеграція штучного інтелекту зможе пожвавити інтерес споживачів. Хоча деякі експерти скептично ставляться до потенціалу сучасних штучноінтелектуальних технологій стимулювати користувачів до покупки нових пристроїв, Google разом з іншими технологічними лідерами продовжують інвестувати значні ресурси у розробку віртуальних помічників та інших штучноінтелектуальних систем. Компанія бачить використання штучного інтелекту як ключ до майбутнього своєї екосистеми.