Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

WWDC 2023 року: чого очікувати від Apple?

WWDC 2023 року: чого очікувати від Apple?

WWDC — це щорічна Всесвітня конференція розробників, де учасники можуть відвідувати лекції, заходи та зустрічатися з інженерами Apple. Презентація розробок від компанії Apple відбудеться 5–9 червня 2023 року на території Apple Park.

Корпорація ще 29 березня оголосила дати проведення заходу та натякнула на майбутні анонси. Серед найочікуваніших новин від кращих розробників з долини Купертіно варто виділити не лише майбутню гарнітуру для віртуальної та доповненої реальності Apple AR/VR, а й новенький MacBook Air з діагоналлю 15 дюймів та потужнішою начинкою. Та на цьому далеко не все.

WWDC 2023 року: чого очікувати від Apple?

Що покаже Епл на WWDC 2023?

Щодо анонсу технічних новинок — то не можна бути впевненим, що команда Apple покаже нові пристрої під час заходу. Адже були роки, коли всю презентацію на WWDC — Apple повністю зосереджувала лише на програмному забезпеченні. У 2022 році ми побачили презентацію MacBook Pro і MacBook Air, то у 2023 році ми очікуємо принаймні один анонс апаратного продукту. Залишився буквально тиждень до події, а це означає, що зовсім скоро ми дізнаємось істину :)

WWDC 2023 року: чого очікувати від Apple?