Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone отримають нове захисне скло Gorilla Glass 6

iPhone отримають нове захисне скло Gorilla Glass 6

Компанія Corning, яка займається загартованими панелями для мобільних пристроїв, представила захисне скло для смартфонів Gorilla Glass шостого покоління. Це скло буде використовуватися в iPhone наступного покоління. Компанія запевняє, що скло шостого покоління здатне витримувати до 15 падінь з висоти одного метра, тоді як попередня модель захисного скла могла пережити тільки сім.

Вчені при створенні Gorilla Glass 6 приділяли велику увагу надійності і міцності скла. За запевненням Corning, ці скла будуть мати гарну ударостойкостью, перешкоджаючи появі відколів і подряпин навіть при недбалому використанні.

Аналітики думають, що вже зараз захисне скло почне з'являтися в смартфонах, а ось Apple вперше використовує Gorilla Glass 6 тільки в iPhone 2019 року. Хоча можна припустити, що iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus теж отримають міцне скло, так як Apple вже співпрацює з Corning.

Створюючи Gorilla Glass 6 в компанії Corning спиралися на дані опитування, де користувачі повідомили, що приблизно кидають свої смартфони в середньому сім разів на рік. Середня висота падіння становить один метр.