Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Нові чутки про новинки від Apple

Нові чутки про новинки від Apple

Вже дуже швидко відбудеться WWDC, а це свідчить про те, що починають наростати чутки, включаючи можливість того, що ми можемо побачити вже давно розроблений проект про переробку MacBook Pro в основній доповіді. Минулого тижня з’явилися чутки про майбутні презентації AirPods Pro та AirPods, і навіть про перероблений пристрій Mac mini.


Нещодавно Apple запустила iOS 14.6 зі свіжими функціями, наприклад Apple Card Family з можливістю підписок на різні подкасти, що означає підготування до підтримки Apple Music з просторовим аудіо з Dolby Atmos наступного місяця. Тепер доступні оновлення, що додають підтримку нових функцій Apple Card Family та Apple Podcasts Subscriptions. Власники карток Apple зможуть поєднувати кредитні ліміти та створювати один спільний рахунок, починаючи з липня.


Нові чутки про новинки від Apple


Нові довгоочікувані моделі MacBook Pro, котрі з'являться на WWDC, заявляє Leaker
Минулого тижня Apple поділилася своїм графіком проведення WWDC 2021, починаючи з онлайн доповіді 7 червня, за тихоокеанським часом, о 10:00. Тоді і відбудеться конференція розробників, котра, як правило, зосереджена на програмному забезпеченні, і Apple очікує представити iOS 15, watchOS 8, iPadOS 15, macOS 12 та tvOS 15. Джон Проссер стверджує, що Apple запланувала представити хоча б одну модель MacBook Pro на WWDC, бо компанія й досі продовжує перехід від процесорів Intel до спеціальних кремнієвих Apple.


Нові чутки про новинки від Apple


Apple готується випустити AirPods 3-го покоління цього року, а наступного року має на меті випустити AirPods Pro 2-го покоління, повідомляє Марк Гурман з Bloomberg. Наступна лінійка AirPods повинна бути більше схожою на поточні AirPods Pro з більш короткими основами, тоді як, за чутками, AirPods Pro 2022 зовсім їх втрачає і має нові датчики руху для відстеження фітнесу.


Нові чутки про новинки від Apple


Гурман також зазначає, що Apple продовжує працювати над своїм пристроєм, який поєднує функції HomePod та Apple TV з екраном для дзвінків FaceTime. Нарешті, він каже, що, хоча Apple ще не працює над оновленням своїх висококласних навушників AirPods Max, вона розглядає можливість запропонувати їх у нових кольорах.