Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий рівень: треки з покращеним звуком в Apple Music

Новий рівень: треки з покращеним звуком в Apple Music

Компанія Apple запустила програму Apple Digital Masters, що дозволяє додавати в iTunes музичні композиції високої якості. Ще у далекому 2012-му році почала діяти програма Mastered for iTunes. Спеціалісти компанії з Купертіно, в рамках програми вели переговори з артистами та композиторами, щоб вони завантажували в електронну бібліотеку композиції лише високої якості.

Новий рівень: треки з покращеним звуком в Apple Music

Це дуже приємна новина для меломанів, та користувачів, що цінують масивний і глибокий звук, адже якість треків значно зросла, без підвищення вартості підписки на додаток. Формат та бітрейт композицій при цьому залишається таким же. Apple продовжує працювати з мелодіями у форматі AAC, та в той самий час використовує алгоритми, що підносять звучання на новий рівень, якісніший ніж у конкурентів.

Треки з оптимізованим звучанням на macOS Catalina будуть позначені значком "Apple Digital Masters". За останній рік, кількість оптимізованих композицій значно зросла. Як повідомляє інформаційний ресурс Billboard, 71% з сотні найпопулярніших треків — вже отримали покращене звучання.