Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Серпневі новинки: DJI Avata та DJI Goggles 2

Серпневі новинки: DJI Avata та DJI Goggles 2

Компанія DJI наприкінці серпня вирішила зробити сюрприз для поціновувачів ексклюзивних дронів та спеціальних окулярів для повного занурення у політ. Сьогодні, 25 серпня представники компанії оголосили про вихід нового дрона DJI Avata та абсолютно переосмислених DJI Goggles 2. Це один з найманших коптерів серед усієї лінійки дронів DJI.

Дрон отримав розкішний футуристичний дизайн з покращеним захистом гвинтів, а також новий стандарт відеозйомки FPV. Вбудована камера у дроні Avata оснащена 1/1,7-дюймовим датчиком CMOS та підтримує надширококутну зйомку 4K з діафрагмою f/2,8. Таке оснащення гарантовано подарує нові емоції від отриманих кадрів та значно розширить можливості для створення унікального контенту.

DJI Avata спритний і міцний, а удосконалена конструкція дрона, окулярів та контролера, дарує максимальний комфорт та зручність у керуванні. Окуляри DJI Goggles 2 стали компактнішими та легшими, а також на борту розмістились Micro-OLED екрани.

Розробники прийняли рішення на користь новітніх дисплеїв для того, щоб подарувати користувачів дивовижну чіткість і плавність картинки навіть під час активної і швидкої прогулянки по небу. Звісно, що DJI Avata підтримуватимуть популярні фірмові окуляри DJI FPV Goggles V2. Ну і на додачу — DJI Motion Controller в рази спрощує користування дроном та забезпечує абсолютно унікальний спосіб польоту.