Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Про що не розповіли на презентації Apple 2019?

Про що не розповіли на презентації Apple 2019?

Цьогорічна презентація Apple пролетіла, здавалось, за мить. Нам представили нові iPhone, сьоме покоління бюджетних планшетів, Apple Watch Series 5 з новими можливостями та титановим і керамічним корпусом, нові версії операційних систем та фірмових сервісів. Але є ще речі про які нам забули розповісти спеціалісти з Купертіно, а може просто не хотіли, та все ж таке ці моменти варті уваги. 

Прощавай, 3D Touch! Привіт, Haptic Touch!

Компанія Apple остаточно позбулась функції, що відповідає за розпізнавання сили дотику — 3D Touch. Та ми не залишились біля "розбитого корита", у нас тепер є удосконалений Haptic Touch. Він працює за схемою імітації сили натиску на дисплей, тому звичні нам жести керування залишаються на своєму місці. Цілком можливо, що таке рішення — це перший крок до переходу на сканери відбитку пальців, які розміщатимуться безпосередньо під склом дисплею.

Про що не розповіли на презентації Apple 2019?


Швидкий заряд

Користувачі та фанати техніки Apple дуже довго чекали цього моменту. Apple почала комплектувати свої флагмани зарядними пристроями з підтримкою Fast Charge та потужністю 18Вт. Поки це стосується "старших братів" iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Наймолодшого "обділили" новим зарядним пристроєм, хоч він і підтримує опцію швидкої зарядки.

Про що не розповіли на презентації Apple 2019?


Сюрприз для меломанів

Ви готові? До iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max відтепер можна підключити дві пари безпровідних навушників AirPods! Підтримку такої опції отримають й інші смартфони від Apple, після оновлення до iOS 13.

Логотип в центрі уваги

Думаю, що і без особливих пояснень та коментарів, такий момент складно було не помітити. Логотип "яблучко" на корпусі нових флагманів "переїхав" рівно на серединку. Можливо ми ще звикнемо до такого розташування, хтозна. Але поки залишається не зрозумілим якими законами фен-шуй керувались дизайнери Apple. Добре, що взагалі не зникло улюблене яблучко :)

Про що не розповіли на презентації Apple 2019?

Швидше ніж ІЧ-порт — AirDrop

Пам'ятаєте часи коли одну пісню ми могли надсилати другові цілу годину, а то й три? Хвала небесам, що часи інфрачервоних портів залишились далеко в минулому. Ми рухаємось на космічній швидкості у майбутнє.. Три флагмани Apple 2019 в комплекті з A13 Bionic отримали чип U1, що забезпечує ще швидшу роботу технології AirDrop.

Простою мовою — це опція безпровідного зв'язку та передачі даних на коротких відстанях за мінімальний час. Вона працює швидше та енергоефективніше ніж Bluetooth чи Wi-Fi. Ваш смартфон сам знаходить айфони з активним з'єднанням. Після цього потрібно піднести до нього свій гаджет — і за мить почнеться передача файлів.

«У новому чіпі U1, розробленому Apple, використовується унікальна широкосмугова технологія просторового сприйняття, що дозволяє iPhone 11 точно визначати місце розташування інших пристроїв Apple, оснащених U1. Подумайте, це як GPS в масштабі вашої квартири». — так описують AirDrop представники компанії Apple.