Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Програма обміну “Ябко”. Як вигідно обміняти телефон?

Програма обміну “Ябко”. Як вигідно обміняти телефон?

Ваш старий телефон, планшет чи комп'ютер від компанії Apple вже відслужив своє або ж просто набрид? Хочете оновити його на новий але зовсім немає бажання та часу займатися продажем і вічність чекати дзвінка від потенційного покупця? Ми з радістю допоможемо! Отримай новий пристрій в обмін на старий гаджет з доплатою за програмою обміну в Ябко.

Ви маєте можливість принести на обмін у магазині Ябко техніку Apple. Це iPhone, iPad, MacBook або будь-який інший пристрій. Техніку ми приймаємо в різних робочих станах (навіть з помітними візуальними або апаратними дефектами). Для прикладу, ви можете прийти у магазин і обміняти iPhone 5 на новенький iPhone 6 Plus чи на MacBook Air, або ж на вживаний iPhone 7 в ідеальному стані. Простіше кажучи, на те, що вам до смаку. Якщо у телефону розбитий екран або наявне інше пошкодження, ви також можете його вигідно обміняти. Ми просто врахуємо цей момент при загальній оцінці пристрою. Якщо ж Ваш пристрій не працює взагалі, ми також маємо можливість прийняти його “на запчастини” за символічну ціну.

Програма обміну “Ябко”. Як вигідно обміняти телефон?

У нас мінімум вимог для обміну вашого пристрою на новий:

— Ви обираєте нову чи вживану модель бажаного пристрою на нашому сайті. У вас є можливість обміняти iPhone на iPad, iPad на Mac Pro, MacBook на iMac і до безкінечності далі…
— Оформлюєте заявку на обмін. Менеджер поставить вам декілька питань про ваш пристрій та назве приблизну суму доплати на новий гаджет.
— Забираєте свій новий девайс у нашому магазині після здачі старого телефону. Розмір доплати - це різниця між оцінковою вартістю вашого пристрою та ціною бажаної моделі.

Програма обміну “Ябко”. Як вигідно обміняти телефон?

Це найкраща ціна! Магазин Ябко може запропонувати вам найкращу ціну на ринку за ваш старий iPhone. Наша програма обміну техніки Apple дозволить вам зекономити до 60% при покупці нового iPhone.

Це безпечно! Процес обміну старого пристрою на новий проходить в одному з наших затишних магазинів. Окрім нового гаджета ви отримаєте повний пакет документів та офіційну гарантію.

Це швидко! Наші консультанти можуть відповісти на всі ваші запитання в чаті, а також дати орієнтовну оцінку вашого старого пристрою. Загалом процес обміну в магазині займе до 30 хвилин вашого часу.