Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Оновлення поштового клієнта Spark для iOS та iPadOS

Оновлення поштового клієнта Spark для iOS та iPadOS

Мільйони користувачів у різних куточках світу активно користуються поштовими клієнтами. Одним з улюбленців є — Spark. Буквально кілька днів тому додаток отримав велике оновлення, як для пристроїв на платформі iOS, iPadOS та Android.

Головною фішкою оновлення є повний редизайн додатку та підтримка темної теми інтерфейсу. Дизайн виглядає дуже гладким, легким та зрозумілим і при цьому в ньому відчувається безмежний потенціал.

Стильний темний режим, з добре продуманою кольоровою гамою, позитивно вплине не лише на вашу роботу в темну пору доби, а й на заряд акумулятора вашого гаджета. Ви можете вручну обрати темну кольорову схему, або ж вигляд автоматично підлаштується під встановлені налаштування системи.

Оновлення поштового клієнта Spark для iOS та iPadOS

Підтримка кількох вікон на iPad. Завдяки можливості дублювання вікон на планшетах, що працюють на базі iPadOS, ви можете відкрити в одному з вікон вхідний лист, а на другій частині екрану — поле для відповіді. Така опція значно полегшує роботу та підвищує вашу продуктивність, адже не потрібно постійно перемикатись між вікнами.

Оновлення поштового клієнта Spark для iOS та iPadOS

Синхронізація контактів електронної пошти. Наприклад, ви позначили одну з емейл адрес, як важливу на своєму iPad. Вам не доведеться заново шукати на своєму iPhone чи Mac — на всіх пристроях контакт отримає статус важливого.

Відтепер поряд з вхідними повідомленнями відображатимуться аватарки користувачів. Цю опцію можливо вимкнути або ж ввімкнути у Налаштуваннях Spark > Персоналізація > Кольорова схема. 

Оновлення поштового клієнта Spark для iOS та iPadOS

Окрім цього розробники Spark попрацювали над великою кількістю важливих нюансів та покращень. Серед яких: виправлення проблеми з некоректним відображенням заголовків, скоректовані мітки часу та дати, вибір клавіатури, пошук листів та покращення стабільності синхронізації електронної пошти.