Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Оновлення правил Apple на розробку додатків Health Pass

Оновлення правил Apple на розробку додатків Health Pass

Apple поінформувала розробників, що програми "Health Pass" можуть подавати лише розробники, які працюють із визнаними органами охорони здоров'я.

Додаток "Health Pass" класифікується як додаток, який генерує пропуск, який використовується для входу в будівлі та доступу до персональних послуг на основі записів про тестування та щеплення.
Apple заявляє, що, щоб переконатися, що ці програми відповідально обробляють конфіденційні дані та забезпечують надійну функціональність, вони обмежуються лише розробниками, які працюють з виробниками тестових наборів, лабораторіями та постачальниками медичних послуг.

Оновлення правил Apple на розробку додатків Health Pass

З недавнім випуском вакцин проти COVID-19 ми спостерігаємо збільшення кількості додатків, які генерують медичні пропуски, що використовуються для входу в будівлі та доступу до персональних послуг на основі тестування та вакцинації. Щоб ці додатки відповідально обробляли конфіденційні дані та забезпечували надійну функціональність, їх повинні подавати розробники, які працюють із організаціями, визнаними органами державного охорони здоров’я, такими як виробники тестових наборів, лабораторії або постачальники медичних послуг. Як і інші програми, пов’язані з COVID-19, ми також приймаємо програми, подані безпосередньо урядовими, медичними та іншими установами, що підтверджують повноваження.

Apple обмежує додатки, пов'язані з COVID 19, з березня. Додатки, що надають дані про COVID, повинні подавати розробники, що працюють із визнаними організаціями, такими як урядові організації, НУО, орієнтовані на охорону здоров’я, компанії, які мають глибоку довіру до питань охорони здоров’я, а також медичні та навчальні заклади. Apple забороняє розважальні або ігрові програми на тему COVID 19, а також будь-які інші програми, не подані кваліфікованим розробником.