Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Огляд Apple Watch Series 4

Огляд Apple Watch Series 4

 

Apple Watch Series 4 — компаньйон для тренувань!

       Мабуть, це найбільше оновлення годинника за весь час. Повністю переосмислено все, від дизайну до функцій. Watch Series 4 ще більше інтегровані в ваше життя і зробить його простіше. Стежити за здоров'ям і фізичною активністю ще ніколи не було так просто. Апаратні та програмні функції дозволяють розкрити весь потенціал годинника та ваших можливостей. Насолоджуйтесь тренуванням разом з новими Apple Watch Series 4. «Ми раді, що Apple Watch стали для багатьох людей важливою частиною життя, — сказав Джефф Вільямс, головний операційний директор Apple. Годинник буде продаватися у двох розмірах — 40мм і 44 мм з підтримкою або без підтримки стільникового зв'язку. 

 

Повністю оновлений екран годинника.
       Apple Watch Series 4 отримав повністю оновлений дизайн за рахунок повного переосмислення дисплею. Годинники зберегли впізнаваний зовнішній вигляд, але тепер відразу видно, що це щось нове. Чудовий дисплей став на 30% більше, ніж у попередніх моделей, при цьому він став тоншим, а час автономної роботи не знизився. Тренуйтесь цілий день!

Огляд Apple Watch Series 4

       Годинники випускаються в двох розмірах: 40 мм і 44 мм (замість 38 мм і 42 мм у 3 Серії). Повторюся, габарити корпусу залишилися колишніми, крім товщини. Завдяки цьому, дисплей виглядає просто чудово. Дисплей став набагато більшим і соковитішим, а за рахунок заокруглення кутів він виглядає просто фантастично. Інтерфейс так само повністю змінили для нового дисплей, що б вони були одним цілим і створювали єдине. Палітра кольорів складена з Космічного Сірого, Срібного та Золотого.

       Задня панель виконана з кераміки і сапфірового скла. Завдяки цьому у вас не буде ніяких проблем з зручністю. Всі ремінці гіпоалергенні, так що хвилюватися немає причин.

 

Швидкість і зручність роботи з Apple Watch Series 4.
       Нова версія годин отримала систему нового покоління Apple S4, яка створена на основі 64-бітного двоядерного процесора, що забезпечив приріст продуктивності навіть в найважчих завданнях, при цьому час автономної роботи не знизився.

Огляд Apple Watch Series 4

       Швидкість роботи розумного годинника помітно зросла. Тепер не буде ніяких затримок між натисканням на екран і запуском програми. Все працює бездоганно.

 

Здоров'я та фітнес.
       Apple Watch Series 4 кращий пристрій для моніторингу активності та фітнесу, а завдяки новим апаратним рішення — функціонал годинника помітно зріс. Годинники дозволяють знімати кардіограму за допомогою додатка «ЕКГ». Цю функцію реалізували за допомогою нового Digital Crown. Досить прикласти палець на 30 секунд і все буде готово.

Огляд Apple Watch Series 4

       Окрім ЕКГ, годинник навчилися розуміти падіння за допомогою нових датчиків і алгоритмів. Якщо таке трапляється, то годинник може викликати швидку допомогу, або викликати ваших близьких. &Nbsp; Функція «Змагання в Активності» дозволяють змагатися з іншими користувачами і отримувати максимум з ваших тренувань. Нові види тренувань «Йога» і «Піший туризм» збирають всі дані про калорії і тривалості тренування.