Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Поштовий клієнт Spark: листи це круто!

Поштовий клієнт Spark: листи це круто!


Ми отримуємо щодня десятки, а то й сотні електронних листів. Рекламні розсилки, важливі повідомлення, спам — папка “Вхідні” аж розривається від інформації. А що коли електронна скринька не одна, а є робоча, особиста та додаткова? Є один зручний спосіб навести лад у своїй пошті.

Spark — це один з найкращих поштових клієнтів для всіх можливих мобільних та десктопних операційних систем. Логіка інтерфейсу буде близькою кожному, адже вона містить багато корисних опцій та водночас не перевантажена нічим зайвим.


Поштовий клієнт Spark: листи це круто!


Розробникам вдалося поєднати в одному додатку все найкраще, що було і є в різноманітних менеджерах завдань та поштових клієнтах. Розберімо особливості та можливості які пропонує додаток своїм користувачам:

Особливість Spark — це можливість роботи в команді. Ви можете відправити копію листа своїм друзям чи колегам. Тоді під листом з’явиться окремий чат де можна ділитись коментарями, файлами та зображеннями. Про всі зміни надійде сповіщення, що відобразиться зверху списку листів.


Поштовий клієнт Spark: листи це круто!


— Унікальна можливість спільного створення листа. Курсор кожного з учасників буде виділений іншим кольором, а текст який набирається — відображатиметься в режимі реального часу. Для того, щоб швидко переглянути чи редагувати спільні листи, в інтерфейсі Spark є два нових пункти “Загальні листи” та “Загальні чернетки”.

— Окрім командної роботи ви можете поділитись посиланням на окремі листи, які можна буде переглядати у веб-браузері. Форматування листів зберігається і вони виглядають так само у поштовому ящику.


Поштовий клієнт Spark: листи це круто!


Додаток Spark вдало інтегрується з більшістю популярних хмарних сховищ та менеджерів завдань, нотатників та щоденників. Dropbox, OneDrive, Evernote, Bear, Things 3, 2Do, Wunderlist, Todoist, Trello, GoogleDrive — все це до ваших послуг. При експорті листа його можна зберегти як посилання або відформатувати для збереження у форматі, який підтримує додаток.

Поштовий менеджер Spark полегшує роботу з листами, як особистими так і колективними. Робота стане приємною, адже всі потрібні опції інтегровані безпосередньо в поштовий клієнт. Завантажити додаток можливо в онлайн маркеті AppStore на пристрої на базі macOS та iOS. Для інших платформ додаток доступний для завантаження з фірмових магазинів.