Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Відчуй енергію піщаних дюн. macOS Mojave вже тут!

Відчуй енергію піщаних дюн. macOS Mojave вже тут!

Презентація компанії Apple на WWDC 2018 принесла, як багато радості, так і розчарувань. Відтепер на заміну High Sierra прийшла нова OS від Apple. Оновлення стало дуже приємним та ергономічним, а також приємним бонусом стала підтримка темної теми і свіжий та оновлений Mac App Store. Повний доступ до оновлення буде доступним для завантаження трішки згодом у цьому році.

І знову до головного! Так! Нарешті, компанія Apple почула прохання та благання від користувачів і додала в macOS Mojave підтримку довгоочікуваної темної теми. За задумом розробників темна тема має вмикатись автоматично або в залежності від часу доби, повністю міняючи оформлення робочого столу.

 

Відчуй енергію піщаних дюн. macOS Mojave вже тут!

 

Також представлена нова функція під назвою Stacks дозволить користувачам навести порядок на екрані вашого Mac, а також автоматично об'єднати файли одного розширення в акуратні стиснуті групи. Mac App Store, що дуже довгий час залишався без значущих та великих оновлень, і от нарешті отримав стильний редизайн у стилі App Store в iOS 11. Тепер онлайн-магазин має повністю оновлений інтерфейс і багатий вибір редакторських матеріалів, які допомагають у виборі корисних програм.