Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Останні новини світу Apple

Останні новини світу Apple

Минулого тижня цикл новин Apple почав виходити за межі WWDC, але це не означає, що досі не було про що говорити, окрім офіційного дебюту Beats Studio Buds, що може дати нам натяк на те, що очікувати від AirPods Pro другого покоління.

Не маючи жодних анонсів апаратного забезпечення на WWDC, ми також дізналися, коли, нарешті, побачимо давно перероблені моделі MacBook Pro. Інші основні новини включали чутки про Apple Watch, YouTube почав офіційно випускати підтримку "картинка в картинці" на iOS та багато іншого, тому читайте далі про всі подробиці!


Apple оголошує Beats Studio Buds

Після кількох місяців чуток, Apple представила нові навушники Beats Studio Buds із справді бездротовим дизайном, подібним до AirPods Pro, але за нижчою ціною та з деякими відмінностями в характеристиках.
Незважаючи на те, що новини стали тихішими щодо програмного забезпечення після феєрії WWDC минулого тижня, на цьому тижні відбувся випуск третьої бета-версії iOS 14.7 та macOS 11.5, а також підписки на Apple Podcasts. І якраз на літні місяці Apple має кілька нових корпусів iPhone 12.


Останні новини світу Apple


Коли ми можемо очікувати на перероблений MacBook Pro?

Хоча існувала певна надія, що Apple оголосить про новий MacBook Pro на WWDC минулого тижня, жодне нове обладнання не було представлено.
Перед щорічною конференцією розробників від Apple, яка зараз знаходиться в дзеркалі заднього огляду, ми визначили, коли очікувати прибуття нових моделей MacBook Pro, і підсумували ключові нові функції, про які ходили чутки, включаючи серйозний редизайн.


Останні новини світу Apple


YouTube заявляє, що iOS Картинка в картинці надходить для всіх користувачів США

З моменту запуску підтримки відео в картинці (PiP) в iOS 14, YouTube закликав підтримати функцію, яка дозволяє користувачам продовжувати переглядати відео в маленькому вікні, виконуючи багатозадачність в інших програмах.
Після кількох спроб і запусків YouTube зараз заявляє, що офіційно починає розповсюджувати підтримку PiP на iOS для користувачів YouTube Premium, після чого розпочнеться розгортання для всіх користувачів iOS у США.


Останні новини світу Apple


Apple Watch Series 7

Очікується, що Apple Watch Series 7 буде мати тонший екран і багато іншого.
Незважаючи на те, що нас чекає ще близько трьох місяців до того, як Apple представить Apple Watch Series 7, вже почали з’являтися чутки про ключові нові функції, включаючи зміни в дизайні, такі як більш тонкі рамки навколо дисплея і, можливо, плоскі краї.
У звіті за цей тиждень Марк Гурман та Деббі Ву з Bloomberg також зазначили, коли можна очікувати більше датчиків здоров’я для вимірювання температури тіла та контролю рівня глюкози в крові на майбутніх моделях Apple Watch.


Останні новини світу Apple


iOS 15 дозволяє перетягувати зображення та текст через додатки

Однією меншою, але корисною новою функцією, представленою в iOS 15, є можливість перетягування зображень, тексту, файлів та іншого вмісту в додатки на iPhone.Перша бета-версія iOS 15 була презентована для розробників минулого тижня, а оновлення програмного забезпечення має бути випущено для всіх сумісних iPhone у вересні.