Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Останні новини зі світу Apple

Останні новини зі світу Apple

Минулого тижня відбувся цікавий мікс новин та чуток, зумовлений новим звітом Мінг-Чі Куо, що виклав деякі його здогадки щодо моделей iPhone 2022.

Ми також бачили другу бета-версію iOS 15 та iPadOS 15, заяву про те, що Apple вже припинила виробництво iPhone 12 mini на тлі повільних продажів, і звіт про те, що Apple стримує деякі відомі провайдери, тому читайте далі, щоб дізнатись про всі з цих історій та багато іншого!


iPhone 14, напевно, матиме сенсорний ідентифікатор під екраном

Apple може включити під екраном версію Touch ID на деяких моделях "iPhone 14" у 2022 році, на думку надійного аналітика Apple Мінг-Чі Куо, надаючи користувачам альтернативу Face ID.

У широкомасштабній науковій записці цього тижня Куо додав, що новий iPhone SE вийде в першій половині 2022 року з підтримкою 5G та іншими новими функціями, залишаючись при цьому бюджетним пристроєм. Kuo також очікує 48-мегапіксельну камеру на деяких моделях iPhone наступного року.

Що стосується цього року, на цьому тижні з’явились фіктивні моделі iPhone 13, які пропонують детальніший огляд чуток про зміни дизайну.


Останні новини зі світу Apple


Apple, що розробляє цілком новий вид MacBook Air

Згідно з нещодавніми звітами, Apple працює над абсолютно новою версією MacBook Air, яка буде випущена вже наприкінці цього року.

Новий MacBook Air, швидше за все, матиме більш швидку ітерацію спеціального чіпа M1 від Apple для надшвидкої продуктивності в легкій конструкції. Поточна базова модель MacBook Air з чіпом M1 вже перевершує максимально розроблений 16-дюймовий MacBook Pro на базі Intel.


Останні новини зі світу Apple


Apple передає розробникам другі бета-версії iOS та iPadOS 15

Через два з половиною тижні після випуску перших бета-версій iOS 15 та iPadOS 15 після основної доповіді WWDC, Apple цього тижня передала другу бета-версію розробникам. Також було випущено паралельні бета-оновлення для watchOS 8 і tvOS 15, але ми ще не побачили другу бета-версію macOS Monterey.

Другі бета-версії iOS та iPadOS 15 виправляють ряд помилок, а також представляють кілька нових функцій, яких не було в перших бета-версіях, включаючи початкову підтримку функціональності SharePlay у FaceTime та можливість додатків запитувати доступ до додаткової оперативної пам'яті для покращення продуктивності.


Apple попросила джерела припинити витік інформації

Повідомляється, що цього тижня надійне джерело Apple, відоме як "Kang", та низка інших випускників отримали попереджувальні листи від юристів, які представляють Apple.

Протягом останніх кількох років "Кан" був одним із найнадійніших випускників Apple, оскільки кілька детальних витоків про майбутні плани продуктів і програмного забезпечення Apple виявилися правильними, і лист Apple по суті свідчить про те, що продовження таких дій може призвести до судового позову.


20 неполадок Apple виправлено в iOS 15 та macOS Monterey

За допомогою iOS 15 та macOS Monterey Apple додає кілька покращень якості життя, які розроблені для вирішення деяких скарг, які люди мають із цими операційними системами протягом багатьох років.


Останні новини зі світу Apple


iPhone 12 Mini досягнув "кінця життя" раніше, ніж очікувалося через низькі продажі

Після широко розповсюджених повідомлень про те, що iPhone 12 mini зазнав поганих показників продажів, тайванська дослідницька фірма TrendForce на цьому тижні заявила, що виробництво пристрою вже закінчилося.

За даними TrendForce, iPhone 12 mini "досягнув кінця життя раніше часу", припускаючи, що Apple і торгові посередники зосередяться на продажах за допомогою існуючих запасів пристрою, не виробляючи додаткових одиниць.