Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Презентація довгоочікуваного Mi Smart Band 6

Презентація довгоочікуваного Mi Smart Band 6

Сьогодні, 29 березня, компанія Xiaomi зробила велику презентацію нових продуктів. Зокрема показала світу довгоочікуваний фітнес-браслет Mi Smart Band 6. Хоча візуально девайс нагадує свого старшого брата Mi Smart Band 5 дизайном та ремінцем, різниця все-таки є безпосередньо у діагоналі екрану, який виконаний за технологією AMOLED — 1,56 дюймів замість звичних 1,1. Не менш важливою новинкою для дисплею є наявність покриття закаленим склом 2.5D. А його підсвітка може досягнути 450 ніт яскравості.

Разом з розширенням діагоналі дисплею розширилася й кількість нових дизайнів циферблатів та іконок у лаконічному стилі.Кількість режимів для занять спортом досягла тридцяти після того, як новий браслет отримав 19 додаткових режимів різних активностей.Mi Smart Band 6 тепер може самостійно визначати потрібний.

Презентація довгоочікуваного Mi Smart Band 6

Окрім активних сенсорів для вимірювання пульсу та датчика SpO2 для контролю насичення крові киснем, фітнес-браслет також підтримує особистий індекс активності PAI, відраховує менструальні цикли, моніторить користь дихальних вправ, рівень стресу, якість ходьби та сну. Ви зможете відстежувати стан свого здоров’я майже весь час, адже тривалість автономної роботи може досягати до 19 днів.

Щодо практичних повсякденних функцій, пристрій оснастили таймером Pomodoro, що ділить умовні задачі на періоди тривалістю 25 хвилин. А за наявності прив’язаної карти UnionPay, у регіонах, в яких вона підтримується,ви зможете розраховуватися за проїзд у транспортних засобах і в магазинах.

Доступ для покупки Mi Smart Band 6 на українському ринку буде залежати безпосередньо від представництва Xiaomi і партнерської компанії MasterCard.