Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Додаток EcoHike: очистимо Карпати разом

Додаток EcoHike: очистимо Карпати разом

Тім Кук, Меган Маркл та принц Гаррі, Леонардо Ді Капріо, Річард Бренсон, Камерон Діаз — що об'єднує цих відомих особистостей? Вони активно підтримують різноманітні екологічні програми та беруть активну участь в "зелених ініціативах". Ви також бажаєте долучитись до тренду та внести свою лепту в збереження планети Земля? Можна почати з малого — подбати про те, що навколо нас. Адже все, що ми маємо сьогодні — результат нашого "вчора".

Українські розробники з компанії GlobalLogic створили додаток EcoHike для спільної роботи над збереженням чистоти та безпеки Українських Карпат.

EcoHike — це спільна інтерактивна платформа для всіх хто любить походи в гори й альпінізм і водночас дбає про чистоту навколишнього середовища. Додаток дає змогу позначати на карті ділянки, забруднені різними видами відходів. Користувачі можуть додавати географічні координати, описи, фотографії забруднених територій. 

Додаток EcoHike: очистимо Карпати разом

Таким чином, якщо ви не можете впоратись самостійно з виявленою проблемою — позначка буде знаком іншим туристам, що знаходяться поблизу та мають змогу прийти вам на допомогу в очищенні території. Також це корисно і зручно для груп екологів, які часто вирушають в гори на прибирання, адже вони зможуть побудувати точний маршрут за координатами проблемних ділянок.

"Ідея створення додатку прийшла після походу на гору Хом'як з нашими колегами. Під час сходження колеги побачили дуже багато туристичного сміття. Так і зародилась ідея спільної боротьби з цим.", — розповів Юрій Голованов, один з розробників.

Додаток EcoHike є частиною програми соціальної відповідальності у рамках GlobalLogic Foundation. Модерується він групою соціальних та екологічних активістів та доступний наразі лише жителям України. Та згодом можливе розширення й для інших країн та регіонів. Завантажити додаток з онлайн-маркету AppStore — EcoHike.