Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Прототип безпровідної зарядки Apple AirPower представили на відео

Прототип безпровідної зарядки Apple AirPower представили на відео

Оригінальна бездротова зарядка Apple AirPower могла побачити світ, ще у далекому 2017 році. Проте, інженери та дизайнери з Купертіно призупинили роботу над проєктом через низку недопрацювань та невідповідностей високим стандартам якості. Протягом кількох років жодних офіційних заяв чи анонсів про випуск пристрою ми не бачили. Лише час від часу зустрічались плітки від інсайдерів, про те, що компанія Apple й надалі розробляє фірмовий варіант безпровідного ЗУ у вигляді стильного універсального зарядного килимка.

Як повідомляє інтернет-портал 9to5mac — колекціонер Джуліано Зомпетті зумів роздобути робочий прототип AirPower. Джуліано запевняє, що це не підробка та не копія, а справді оригінальний пристрій. Як така унікальна розробка покинула стіни секретного комплексу в Купертіно — залишається в таємниці..

Прототип безпровідної зарядки Apple AirPower представили на відео

Звісно, що, так званий, прототип значно відрізняється від фінальної версії пристрою. На відео представлений варіант у чорному кольорі з тонким металевим обідком. Та, як відомо з джерел — корпорація мала намір випустити модель зарядного пристрою у білому кольорі. З цього моменту, можна зробити висновок, що прототип, який потрапив у руки колекціонера, так і не пройшов етап "оздоблення" в дизайнерському цеху.

Та як можна побачити на відео — пристрій повністю робочий, і навіть запускає унікальну фірмову анімацію процесу зарядки на смартфоні Apple. Користувачі також помітили цікавий нюанс — пристрій, що заряджається на прототипі, працює на прошивці iOS 13. Відповідно, робота над створенням даного варіанту Apple AirPower могла проводитись під час розробки даної версії ОС.