Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Якісний ремонт техніки Apple від ЯБКО

Якісний ремонт техніки Apple від ЯБКО

Магазин “Ябко” пропонує послуги з ремонту та сервісне обслуговування техніки Apple. Техніка от Apple розроблена за останнім словом сучасних технологій, тому ремонт iPad, MacBook чи iPhone потребує відповідних знань та досвіду.

Потрапляння води, падіння, удари — все це може стати причиною серйозної поломки, з якою краще не розбиратись самостійно. Кваліфіковані майстри виконають ремонт будь-якої складності з гарантією на місяць часу. Звернувшись у наш сервісний центр ви отримаєте якісний ремонт з мінімальними витратами часу та коштів, в чому вже пересвідчилось багато клієнтів.

Якісний ремонт техніки Apple від ЯБКО

У наших майстрів вже понад чотири роки досвіду і через їхні золоті руки пройшло більше декількох тисяч ремонтів. Вони можуть все – від чистки динаміка вашого iPhone до заміни мікросхеми на MacBook. Також на кожен ремонт дається гарантія, не важливо це заміна батареї чи переклейка екрану.

80% ремонтів готові до години часу! Скажете, що не можливо? Можливо, адже ми дбаємо про ваш час. Ми беремо відповідальність за швидкість та якість. Якщо вам потрібний ремонт MacBook чи іншого пристрою Apple — зверніться в один з наших магазинів у містах: м. Львів, Луцьк, Рівне, Ужгород, Мукачево, Хмельницький, Житомир, Івано-Франківськ. Ковель, Нововолинськ, Червоноград…

Якісний ремонт техніки Apple від ЯБКО

Сервісний центр “Ябко” також надає безкоштовну консультацію з питань ремонту та безкоштовну діагностику техніки на наявність поломки. Якщо вас турбує проблема в роботі вашого пристрою — зв’яжіться з нами, і ми з радістю вам допоможемо.