Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

«Привіт, Siri!»: голосовий помічник стає ще розумнішим

«Привіт, Siri!»: голосовий помічник стає ще розумнішим

Компанія Apple продовжує вдосконалювати не тільки свої гаджети, але і голосовий помічник Siri навіть без додаткових оновлень. Аналітики з Loup Ventures стверджують, що Siri впорається з вашим запитом до 78,5% випадків, а всього три місяці тому Siri відповіла б тільки на 66,1% запитів.

Протестовано було чотири голосових асистента: Siri, Google Assistant, Cortana і Alexa. Всіх помічників досліджували в рівних умовах: у своїх рідних операційних системах. Siri, Alexa, Google Assistant і Cortana отримали по 800 однакових питань в областях: знання місцевості, покупки, навігація, команди та інформованість.

Найкращим голосовим асистентом став Google Assistant, він правильно відповів на 85,5% питань. Друге місце зайняла Siri з 78,5% правильних відповідей. Далі слідують Alexa і Cortana з 61,4% і 52,4% відповідно.

Всі помічники поліпшили свої результати в порівнянні з аналогічним тестом три місяці тому. Але Siri показала найбільший прогрес.

Також дослідження показало, що помічники майже навчилися ідеально розпізнавати запити: Google Assistant - 100%, Siri - 99%, а Cortana і Alexa по 98%.

У фінальній версії iOS 12 користувачі iPhone і iPad зможуть ознайомиться з ще більшою кількістю нових можливостей Siri.