Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Наступний Apple Watch: великі зміни в дизайні та кращий дисплей

Наступний Apple Watch: великі зміни в дизайні та кращий дисплей

Минуло шість років з моменту появи на ринку перших годинників Apple Watch, і в свій час пристрій зазнав деяких важливих змін завдяки стільниковим, більшим дисплеям та більш потужним датчикам. Однак останнім часом здається, ніби ми досягли тієї частини життя продукту, де модернізація поступово зростає, але це може змінитися цього року із Серією 7. Ця стаття анонсує найбільш надійні чутки про майбутній Apple Watch, тому продовжуйте слідкувати за останніми новинами.


Наступний Apple Watch: великі зміни в дизайні та кращий дисплей


Apple Watch Series 7: Останні чутки

Нещодавно Марк Гурман та Деббі Ву із Bloomberg повідомили про можливі оновлення наступного Apple Watch. Годинник Series 7 може мати швидший процесор, а також мати „оновлену надширокосмугову функціональність”, яку можна було б використовувати з функціями, які Apple показала на WWDC21 для watchOS 8, включаючи можливість розблокування дверей та готельних номерів. Екран годинника матиме тонші рамки та буде ближче до передньої кришки завдяки новому процесу ламінування. Bloomberg також заявив, що годинник буде трохи товщим, але недостатньо, щоб бути помітним.


Apple Watch Series 7: Дизайн та кольори

Джон Проссер з Front Page Tech повідомив, що Apple Watch Series 7 може мати новий дизайн, який має плоскі краї, як у iPhone 12 та iPad Pro. Проссер створив рендери годинника на основі інформації, яку він бачив. Аналітик Мін-Чі Куо заявив ще в листопаді 2020 року, що годинник Series 7 буде мати "покращений форм-фактор", тоді як Марк Гурман нещодавно повідомив, що Apple Watch може мати більш тонкі рамки і трохи товстіший корпус.

Проссер також зазначив, що Apple експериментує з кольорами, і Series 7 може бути у різних кольорах, як 24-дюймовий iMac. Незрозуміло, чи поточний синій та червоний кольори будуть і далі існувати в серії 7.


Наступний Apple Watch: великі зміни в дизайні та кращий дисплей


Apple Watch Series 7: Дисплей

Apple Watch Series 7, швидше за все, матиме інший дисплей. За словами Гурмана, Apple "випробувала більш тонкі рамки дисплея та нову техніку ламінування, яка наближає дисплей до передньої кришки", що може означати дещо більший дисплей. Apple востаннє збільшила дисплей з 38 мм і 42 мм до 40 мм і 44 мм із Series 4. Не виключено, що Apple може збільшити збільшення розміру екрана, додатково обрізавши рамки та додавши міліметр-два.


Apple Watch Series 7: Особливості здоров’я та фітнесу

В недавньому звіті The Telegraph сказано, що Apple є замовником компанії, яка спеціалізується на датчиках здоров'я наступного покоління, що підсилює припущення про те, що наступний Apple Watch буде контролювати рівень артеріального тиску, глюкози та алкоголю. Однак Bloomberg повідомив, що, поки Apple працює над такою функціональністю, вона не буде готова до серії 7 і не буде готова "ще кілька років".
Також на коронці є датчик температури тіла. За повідомленням Bloomberg, Apple хотіла включити цю функцію в годинник Series 7, але вирішила відсунути її як мінімум до 2022 року. Раніше цього року Bloomberg повідомляв, що годинник Series 7 може мати нові функції відстеження плавання, але деталі цих функцій не були надані.


Наступний Apple Watch: великі зміни в дизайні та кращий дисплей


Watch Series 7: Екстремальний спорт

Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple може випустити Apple Watch з "міцним корпусом", що може сподобатися користувачам, які беруть участь в екстримальних подіях та спорті. Такі годинники можуть мати зовнішній вигляд, який є більш стійким до подряпин та ударів, щоб краще конкурувати з міцними годинниками Casio та Luminox. Спочатку Гурман заявив, що Apple може вирішити скасувати або відкласти плани щодо надійних годинників, а нещодавно повідомив, що плани, швидше за все, були перенесені на 2022 рік.