Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Sony презентувала довгоочікувану PlayStation 5

Sony презентувала довгоочікувану PlayStation 5

Всесвітньо відома ігрова компанія Sony нарешті розповіла, як буде виглядати PlayStation 5. Після годинної презентації нових додатків для ігрової консолі, розробники представили дизайн інноваційного апаратного забезпечення.


Чим буде дивувати PlayStation 5?

Ігрова приставка отримала чорно-біле зовнішнє оброблення, що відповідає новому контролеру, який вміщуватиме стандартна комплектація виробника. PlayStation 5 розроблена для вертикального розміщення, включає дві основні версії:

— Пристрій з приводом Blu-Ray 4K;

— Чисту цифрову модель.


Останній варіант зовні виглядає більш акуратним, лаконічним завдяки видаленню оптичного приводу.


Хоча Sony поки не розкрила цінник нової іграшки, технічні експерти вважають, що видалення диска знизить фінальну ціну на PS5. Також компанія не згадала дату початку реалізації продукту, можливість оформити попереднє замовлення.


Покращена ергономічна конструкція

Ігрову консоль можна розташувати вертикально або горизонтально під телевізором, монітором. Команда розробників створила підставку, яка підходить для будь-якої просторової орієнтації.


Верхня частина блоку отримала спеціальні вентиляційні отвори для відведення тепла, а порти USB-A, USB-C розташовані спереду (зовнішня частина).


Sony презентувала довгоочікувану PlayStation 5



Додаткові аксесуари

Sony також розробила безліч аксесуарів для PS5, включаючи зарядну станцію DualSense, поліпшену HD-камеру, бездротову гарнітуру Pulse 3D, медіа-пульт.


Але компанія ще не оголосила ціни на будь-які зі своїх аксесуарів, а також не розголошували інформацію про те, чи будуть вони випускатися одночасно з новими консолями.

Технічні характеристики сучасного продукту

Консоль, можливо, випустять у розпал різдвяного відпочинку. Приставка буде оснащена восьмиядерним процесором AMD Zen 2, а також спеціальним графічним процесором на базі AMD RDNA 2, що забезпечить потужність 10.28 терафлопс з використанням змінних частот як на процесорі, так і на GPU.


Що важливо, Sony використовує запатентоване SSD-рішення для збільшення часу завантаження ігор. Твердотілий накопичувач забезпечить 825GB пам’яті  та 5.5GB/с блискавичної продуктивності.


PlayStation 5 буде підтримувати графіку 8K, 4K з частотою оновлення 120 Гц, 3D-звук.


Оновлений контролер для PS5

Контролер оснащений адаптивними тригерами, тактильним зворотним зв’язком і новою кнопкою створення, призначеної для обміну ігровим контентом.


Як і контролери DualShock, D-панель і кнопки залишаться на верхній половині контролера DualSense, а дві його аналогові ручки — на нижній. Контролер також отримає встановлену по центру сенсорну панель і модернізоване світлове підсвічування, яке розташують на кожній стороні сенсорної дошки.