Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Стала відома дата виходу ексклюзивів GTA 6 і Battlefield: Bad Company 3

Стала відома дата виходу ексклюзивів GTA 6 і Battlefield: Bad Company 3

Інформаційний ресурс Segmentnext з посиланням на власні джерела повідомляє, що чекати на дві гри, які вже стали культовими, залишилось зовсім не довго. Дата виходу GTA 6 і Battlefield: Bad Company 3 запланована на осінь 2020 року, і що дуже важливо — вони стануть ексклюзивами для Sony Playstation 5. Та статус "ексклюзивів" діятиме лише перші три місяці після старту продажів консолі нового покоління.

Гра Grand Theft Auto VI, як зазначають її творці, отримає гігантський відкритий світ, що у п'ять разів більший ніж у попередній версії гри. Творці обіцяють вразити шанувальників лінійки захопливою сюжетною лінією, зміною епох, транспортом та зброєю характерною для 70-80-х років 20 століття. Атмосферу реалістичності підкреслять спецефекти погодних катаклізмів, як от шторм, повінь чи шалена злива.

Стала відома дата виходу ексклюзивів GTA 6 і Battlefield: Bad Company 3

Battlefield: Bad Company 3 розроблена з ставкою на мультиплеєр. У популярному режимі "Королівська битва" зможуть грати до 250 користувачів одночасно. Битва стане дійсно "королівською"! Стануть доступні нові карти та гігантський арсенал з новими зразками бронетехніки й винищувачів.

Отож, чекаємо осені 2020 року, щоб знову відчути себе асом бойових дій на землі й у повітрі чи колоритним представником банд з темних кварталів :)

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ