Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Варто спробувати — Bear

Варто спробувати — Bear

Скажу відразу. Хороших і корисних програм — мало, дуже мало. У пошуках корисних і розумних програм ми обшукали AppStore і готові поділитися дійсно корисним контентом. І так, друзі, зустрічайте — Bear.

Bear — відмінний нотатник і текстовий редактор. У знаючих людей може виникнути питання: "В AppStore і так море текстових редакторів, і нотатників, а ти підкидуєш ще один". Ні в якому разі! Bear мінімалістичний але дуже функціональний, серйозно. З його допомогою можна робити абсолютно все: писати сценарій, складати список справ, складати список зі списками справ, зупинити коня на ходу і ще багато всього корисного.

Хочу відзначити такі моменти: можливість експорту в різних формати (.txt, .doc, .pdf і інші), просто величезний набір інструментів для форматування всього, можливість розширити замітки відразу ж в Telegram, Viber або інший мессенджер, простий і зрозумілий інтерфейс, фантастична швидкість роботи!

Bear for Mac

Просто шикарний функціонал, а з врахуванням того, що він абсолютно безкоштовний і є навіть для Maс — це просто знахідка для людей, які працюють з текстом, безліччю завдань і тих, хто просто любить красиві програми. Від себе однозначно рекомендую до використання!

Посилання на AppStore — тут.