Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

Кожне нове покоління улюблених смартфонів iPhone від Apple розробники оснащують потужною інноваційною начинкою та запаковують у стильний корпус. Здавалось би, що складно кожного року дивувати фанатів та користувачів — проте творцям з Купертіно в черговий раз це вдалось. Отож, пропонуємо познайомитись з крутими фішками, якими дизайнери та інженери наділили 13 покоління iPhone.

Зменшений чубчик

На перший погляд, така зміна в конструкції новинки зовсім непомітна. Та все ж інженери прийняли рішення збільшити розміри динаміка та звузити “чубчик” на 20%. Такий крок повпливає на відображення верхнього рядка, а може й дозволить показувати відсоток залишку зарядку без потреби відкривати пункт управління.

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

Процесор Apple А15 Bionic

Кожного року розробники з Купертіно вдосконалюють фірмові чіпи у смартфонах, планшетах та комп’ютерах власного виробництва. Оновлене ​​покоління Apple А15 здатне похизуватись новим рівнем продуктивності та обчислювальної потужності. У парі зі свіженькою версією операційної системи iOS 15 — ми отримуємо відмінний смартфон з дивовижною продуктивністю та швидкістю надскладних процесів.

Дизайн в новому кольорі

Ніжний, наче пелюстка чайної троянди — рожевий iPhone 13 та iPhone 13 mini стали приємним сюрпризом для користувачів. Та дизайнери компанії вдало змінили й решту кольорів нового покоління гаджетів.

Кольори стали більш спокійними та приємними, на відміну від варіантів 2020 року випуску. Правильним рішенням було обрати благородний та елегантний рожевий відтінок, а не динамічний та практично “неоновий” колір, який часто зустрічався на концептах.


Нове розташування камер

Мабуть, розробники задумались над тим, як користувачі відрізнятимуть 12 та 13 покоління, і саме тому змінили розташування камер у новинці. Інших очевидних причин для такого кроку — поки немає. Та все ж таке рішення додає свіжості та родзинку у моделі 13-го покоління.

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

Кінематографічний режим

Крутезна фішка, яка вразила багатьох поціновувачів та професіоналів мобільної зйомки — новий кінематографічний режим. Дана опція дозволить вдало фокусуватись та швидко перемикати фокус між об’єктами. Ролики зняті з допомогою даної функції на Айфон 13 виглядають наче кадри з оскароносного голлівудського фільму. Для максимально дивовижного ефекту — доступне регулювання інтенсивності розмиття, а також додаткове блокування фокусу.

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

Стабілізація зі зрушенням матриці

Максимально плавна, чітка та деталізована зйомка відеороликів без різких рухів чи стрибків у якості можлива завдяки покращеній стабілізації зі зрушенням матриці. Така опція раніше була доступна лише в iPhone 12 Pro Max, а тепер користувачі зможуть отримати нові емоції від крутих відео у моделях iPhone 13 та iPhone 13 mini.

Технологія Smart HDR 4

Звичний нам HDR отримав чергове покращення та був удосконалений до версії Smart HDR 4. У даному поколінні технології пропрацьована різкість зображення завдяки поглибленому аналізу кількох кадрів. Готовий кадр стає в рази глибшим за кількома параметрами — різкості, контрастності та насиченості кольору.

Розумні стилі редагування

Окрім видозміненої основної камери, яка отримала безліч корисних фішок, користувачі можуть урізноманітнити власний досвід фото та відеозйомки завдяки новим розумним фільтрам. Фільтри допоможуть якісно змінити вигляд фону або навколишніх об’єктів, і при цьому — не спотворюючи тон шкіри головного героя.

Покращена автономність

Як зазначають розробники Apple, час автономної роботи iPhone 13 у порівнянні з моделями попереднього покоління — iPhone 12 зросте на 2,5 години. А в компактної версії час збільшиться на 1,5 години, якщо зрівнювати з iPhone 12 mini. Такого росту автономності цілком достатньо для повноцінного користування гаджетом протягом усього робочого дня.

ТОП-10 фішок нових Apple iPhone 13

Ще більше пам’яті

Представники компанії зрозуміли, що для сучасного користувача 64-х гігабайтів не достатньо для оптимального користування смартфоном. Тому нова модель Айфон 13 представлена у трьох об’ємах — 128, 256 та 512GB. Тепер ви зможете не турбуватись про залишок вільного місця у сховищі для яскравих відео, кумедних картинок чи фотографій домашнього улюбленця.

Передзамовити оригінальний iPhone 13 у бажаному кольорі та розмірі сховища можливо на сайті мережі магазинів Ябко. Якщо ж ви надаєте перевагу максимально компактним пристроям — команда Ябко рекомендує купити новий iPhone 13 mini.