Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Apple точно не вдасться звинуватити у штучному створенні дефіциту нових гаджетів. І хоча бренд робив все можливе, щоб у фанатів Купертіно було чим зайняти свою увагу, багато хто чекав на появу нових AirPods Pro ще з 2020 року.

Враження від них у більшості склалося досить однозначне і сьогодні ми поділимося з вами, чому ж нове покоління AirPods Pro заслуговує на особливе кохання.

Новий чіп

В основі AirPods Pro другого покоління лежить нова технологія Apple — H2. Він працює в парі зі спеціально створеними драйвером та підсилювачем, які значно покращують якість відтворення. Високі ноти залишаються по-справжньому чистими, а низькі — глибокими та насиченими.

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Шумоприглушення

Також H2 здатний підтримувати роботу нових обчислювальних алгоритмів, що піднімає рівень шумоподавлення порівняно з AirPods Pro першого покоління вдвічі. Тепер ця гарнітура зможе заглушити ще більше дратівливих звуків, чи то пилосос, дриль чи шум трафіку, щоб ви могли цілком насолодитися улюбленими треками.

Xs-розмір амбушюр

З другим поколінням AirPods Pro Apple пропонують ще більше зручності у використанні, тепер для власників дуже маленьких вушок. Ці силіконові вушні вкладиші дозволяють підібрати ідеальний для вас варіант, щоб навушники сиділи зручно та надійно.

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Adaptive Transparency

Покращений режим прозорості має особливі алгоритми, які обробляють навколишні звуки, щоб ви могли бути в курсі всього, що відбувається, але не турбувалися через зайве шумове забруднення.

Зручність управління

Нові AirPods Pro підтримують ще більше сенсорних команд. Так, за допомогою свайпів ви зможете регулювати гучність, натисканнями — приймати дзвінки або поставити відтворення на паузу, а утримування дозволить перемикатися між активним шумом і режимом адаптивної прозорості.

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Персоналізоване просторове аудіо

Це одна з найпросунутіших і найкомплексніших функцій нової гарнітури Купертіно. Вона використовує датчики різних гаджетів екосистеми Apple, які є у вас у розпорядженні, щоб точно визначити положення вашої голови та тіла.

Потім адаптивний еквалайзер обробляє ці дані, передає необхідну інформацію на динаміки, які відтворюють музику ідеальним чином. Тому з AirPods Pro 2 ви почуєте кожну частоту так, як це було задумано.

Оновлений кейс

Зарядний чохол отримав кілька покращень, покликаних змінити загальний досвід користування гаджетом. Тепер кейс має динамік для забезпечення звукового сигналу. Це частина функції Find My, яка спростить пошук навушників.

Ще є кріплення для ремінця або брелока. Багатьох це нововведення здивувало, адже більшість захисних чохлів вже мають карабін, але якщо ви любителів зберігати оригінальний зовнішній вигляд зарядного кейсу своїх бездротових навушників, то ця фішка має вас порадувати.

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Автономна робота

Час роботи нових AirPods Pro складає до 6 годин, що більше за показник минулого покоління на 1.5 години. Повністю заряджений кейс подарує ще додаткові 30 годин програвання, а це вже дуже непоганий рівень автономності.

Безпровідна зарядка

Зарядний чохол AirPods Pro 2 оснащений роз'ємом Lightning — таким розчаруванням для кожного, хто хотів побачити USB-C і використовувати один провід для всіх своїх гаджетів. І хоча з цим поки що доведеться почекати, все ж є приємна новина, а саме — можливість зарядки за допомогою MagSafe.

ТОП-10 фішок AirPods Pro 2

Надійність

Хоча ми й бачимо презентації Apple на регулярній основі, велика кількість нових гаджетів ніяк не відображається на актуальності продукції бренду. Всі прилади підтримуються виробником протягом багатьох років і мають тривалий життєвий цикл.

Домогтися цього багато в чому вдається завдяки витривалості гаджетів. Так, і самі навушники, і їхній зарядний футляр мають захист від поту та води IPX46, що дозволяє використовувати їх у будь-яких умовах і запобігти передчасному виходу з ладу.