Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

ТОП подарунків до 8 березня

ТОП подарунків до 8 березня

Ваша кохана втомилася від букетів тюльпанів і колекції м’яких іграшок? А сертифікати в СПА-салон вже не приносять їй щастя?

Напередодні свята прекрасної половини людства, більшість чоловіків у паніці бігають магазинами косметики, білизни та милих піжамок, навіть не підозрюючи, що все, про що мріє їхня дівчина — це новенький гаджет, котрий стане їй у пригоді на роботі та на відпочинку!

Отож, команда Ябко, вирішила підтримати вас у надскладному виборі покупки для коханої жінки, яка точно подарує надзвичайні емоції, а також стане вірним помічником для щоденного користування.

1. Крихітка HomePod mini — найкращий вибір для активної та енергійної дівчини, якщо вона обожнює слухати музику під час ранкової гімнастики, прибирання чи посиденьок з подругами! Маленький, але не менш потужний девайс сподобається всім адже якість звуку і стильний мінімалістичний дизайн, що пасуватиме до будь-якого інтер’єру — це комбінація, яка точно змусить затамувати подих!

2. iPhone 12 — не менш бажаний гаджет для дівчини, яка не боїться сміливих кольорів та постійно експерементує зі стилем.З таким телефоном вона завжди буде у центрі уваги.А якісні камери та безліч оновлених технічних характеристик стануть приємним бонусом і полегшать користування девайсом будь-де і будь-коли.

ТОП подарунків до 8 березня

3. Apple AirPods Pro вже давно стали фаворитами усіх меломанів. Якість звуку, що довзволяють відтворити ці навушники здивують найприскіпливіших слухачів, а тривалість користування без підзарядки точно стануть приємним бонусом. Компактні, стильні та потужні AirPods Pro — найкращий подарунок для будь-якої дівчини.

4. Робота вже давно стала нєвід’ємною частиною життя впевнених у собі леді. Проте, якщо ви хочете щоб ваша жінка якогомога швидше звільнилася від обов’язків і проводила з вами більше часу,варто придбати їй надійного помічника MacBook Air (2020) на новому процесорі Apple M1, котрий з легкістю виконає усі потрібні задачі і дозволить вам знову насолодитися компанією один-одного.

ТОП подарунків до 8 березня

5.Творчі та яскраві особистості не проходять повз iPad Air (2020).Стильний дизайн, крутий дисплей та можливість планшету допомагати у будь-якому виді діяльності та творенні чогось унікального і неповторного давно стали особливістю планшету, за яку його так сильно полюбили користувачі.

6. Не менш стильні та зручні навушники Apple AirPods також припадуть до душі усіх любителів якісного відтворення музики. Якщо ваша кохана завжди шукає нові треки, слухає їх у спортивній залі чи дорогою на зустріч із колегами — вона точно буде рада отримати такий подарунок на 8 березня. Особливістю AirPods є те, що їх можна кастомізувати, тобто пофарбувати у будь-який інший колір, окрім білого.Тому, якщо ви хочете не лише здивувати свою половинку якісною покупкою, а й підкреслити її унікальність, сміливо обирайте саме такий спосіб!

ТОП подарунків до 8 березня

7. Ваша дівчина працює дорогою на манікюр? Читає книги у громадському транспорті або переглядає серіали кожної вільної хвилини на роботі? Вона шукає гаджет, який завжди буде під рукою, легко поміститься в сумку та допоможе знайти омріяну сукню в Інтернет-магазині? Тоді iPad 10.2 (2020) — найкращий вибір саме для неї. Чудовий консервативний дизайн та швидкість роботи точно подарують гарний настрій.

8. Не хочете, щоб вона вкотре запізнилася на побачення чи пропустила улюблене заняття з йоги? Apple Watch Series 6 — це не просто годинник, це гаджет, котрий вмістив більшість функцій смартфону і є маленьким помічником, який завжди знаходиться на руці. Це сучасний інтелектуальний проактивний монітор здоров’я та стану тіла. Оскільки кольорова палітра оновлених Apple Watch розширилася, ви маєте змогу підібрати саме той відтінок і зручний ремінець, який сподобається вашій дівчині і вона носитиме його щодня з величезним задоволенням.