Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Touch ID на iPhone 13: міф чи майбутнє?

Touch ID на iPhone 13: міф чи майбутнє?

Як повідомляє аналітик Barclays Ендрю Гардінер та троє його колег, моделі iPhone 13, заплановані до випуску цього року, "ймовірно" матимуть сканер відбитків пальців, вбудований під дисплей для автентифікації, крім Face ID.
У своїй дослідницькій записці, аналітики додали, що моделі iPhone 13 матимуть менший виріз і що сканер LiDAR цього року залишатиметься обмеженим моделями iPhone 13 Pro, що відповідає інформації, яку передає відомий аналітик Apple Мін -Чі Куо на початку цього місяця. Barclays заявив, що його дослідження принаймні частково базується на "широких галузевих розмовах" з постачальниками останніх тижнів.


Touch ID на iPhone 13: міф чи майбутнє?


Аналітики вважають, що менший виріз на моделях iPhone 13 буде результатом "більш щільно інтегрованої версії поточної структурованої світлової системи" для Face ID, додаючи, що "більший зсув", швидше за все, настане в 2022 році, і, мабуть, Apple прагнучи прийняти архітектуру часу польоту для Face ID, яка дозволить отримати "ще менший розмір". Це узгоджується з прогнозом Куо про те, що принаймні на 2022 айфонах може бути встановлений дірчастий дисплей, на екрані якого видно лише невеликий отвір.


Ось уривок із примітки про дослідження, з наголосом:
“Для майбутнього циклу iPhone 13 у 2H21 ми передбачаємо більш тісно інтегровану версію існуючої структурованої світлової системи, що дозволить створити довгоочікуване зниження рівня. На задній панелі ми не очікуємо, що Apple розширить впровадження датчика Lidar 3D за рамки моделей Pro.
Для продуктового циклу 2Н22 ми передбачаємо архітектурний перехід від структурованого світла до часу польоту, що дозволяє отримати ще менший розмір. Виходячи з наших галузевих розмов, ми не вважаємо, що структуроване світло під екраном, ймовірно, буде готовим до масового розгортання у 2П22. Ми також розглядаємо прийняття відбитків пальців під скло, яке, ймовірно, додано в iPhone 2H21, як структурний побічний вітер для додаткового вмісту 3D-зондування в Apple і може бути захисною функцією майбутнього.
Про повернення Touch ID зі сканером відбитків пальців під дисплей ходили кілька разів. Ще в серпні 2019 року Куо заявив, що Apple планує випустити iPhone, оснащений ідентифікатором обличчя, і сканером відбитків пальців під дисплеєм у 2021 році, але у своїй дослідницькій записці на початку цього місяця він не згадував про цю функцію, що надходить до моделей iPhone 13.
Марк Гурман із Bloomberg та Джоанна Стерн із The Wall Street Journal також заявили, що Apple принаймні тестує недоступний для дисплея сканер відбитків пальців для моделей iPhone 13, тому час покаже, чи робить ця функція скорочення.”


Аналітики Barclays першими заявили, що Apple планує припинити включення зарядного пристрою з iPhone. У минулому вони також точно розкрили True Tone, який вийшов на iPhone 8 і iPhone X, вилучення адаптера для роз'ємів для навушників з моделями iPhone XS і iPhone XR, а також видалення 3D Touch на всіх моделях iPhone 11.