Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Покращений MagSafe та нові кольори корпусів iPhone 14

Покращений MagSafe та нові кольори корпусів iPhone 14

Чим ближче до осінньої презентації Apple Event, що відбудеться 7 вересня 2022 року, тим більше деталей про новинки зʼявляється на просторах мережі. Нові смартфони Епл Айфон 14 Про та флагмани iPhone 14 Pro Max отримають не просто низку апаратних та програмних змін, а ще й вагомі оновлення дизайну. Одне з найчастіших запитань — в яких кольорах вийде Apple iPhone 14.

Інтернет-ресурси з посиланням на джерела розробника, повідомляють, що iPhone 14 вийде у кольорах: Green, Purple, Blue, Black, White, Product Red. І хоча назви видаються знайомими, та відтінки корпусів будуть значно відрізнятись від тих, що були у тринадцятках.

Щодо флагманів з лінійки Про — то джерела заявляють, що очікуються нові варіанти графітового, сріблястого і золотого відтінків. А також ексклюзивний фіолетовий колір, який можливо буде з ефектом "хамелеона", тобто змінюватиме відтінок відповідно до умов освітлення.

Окрім нових забарвлень корпусу, джерела повідомляють, що розробники не будуть покращувати вологозахист у базовій лінійці iPhone 14. А натомість творці та інженери з Купертіно удосконалять магніти акумулятора MagSafe для кращого і міцнішого стикування з безпровідними зарядками.

Для користувачів, які вирішать купити Айфон 14 Про або ж Про Макс розробники підготують сюрприз у вигляді нового, ексклюзивного аксесуара з підтримкою MagSafe. А також компанія презентує потужний блок на 30Вт для швидкої зарядки iPhone 14 та iPhone 14 Pro.

новий колір айфон 14 про макс