Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Універсальна підписка на ТВ-шоу, новини і музику від Apple

Універсальна підписка на ТВ-шоу, новини і музику від Apple

Компанія Apple продовжує дивувати своїх шанувальників, на цей раз вона працює над новим типом підписки. Ця підписка буде включати в себе доступ до оригінального ТВ-контенту, новин і Apple Music, пише Cult of Mac.

Компанія Apple активно веде виробництво власного контенту. Уже готово два проекта, Carpool Karaoke і Planet of the Apps, а також готуються ще близько двох десятків оригінальних шоу.

Крім цього, компанія Apple купила Texture - сервіс з матеріалами 200 відомих журналів і видань. Напевно, Apple хоче зробить його частиною Apple News.

Ще однією "зіркою" нової підписки стане Apple Music. Сервіс швидко зростає, тому компанія Apple думає, що багатьом буде цікава підписка з додатковими можливостями.

Кожен із сервісів компанія Apple буде пропонувати окремо, хоча використовувати їх разом буде вигідніше. Компанія Apple запропонуэ адекватну цінову політику, щоб зацікавити потенційних передплатників.

Про назву нового сервісу і дата його випуску поки нічого не відомі. Швидше за все про деталі цієї нової підписки ми почуємо у вересні на презентації нових iPhone.