Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

У мережі показали корпус та чохли для Apple Watch 8 Pro

У мережі показали корпус та чохли для Apple Watch 8 Pro

Очікується, що вже цієї осені Apple представить три нові моделі Apple Watch, а саме: Apple Watch Series 8, Apple Watch SE другого покоління та ексклюзивний Apple Watch 8 Pro. Та серед всього широкого спектра майбутніх новинок, саме модель Епл Вотч 8 Про викликала найбільше зацікавлення серед користувачів та аналітиків.

Цілком можливо, що розробники з Купертіно надихнулись годинниками Garmin для спортсменів та екстремалів, та вирішили створити міцний, практичний та незвичний гаджет. Нові функції для моніторингу активності та стану здоровʼя, більша діагональ дисплея, оригінальні циферблати та режим ультраефективного енергозбереження — це лише частина нововведень, які очікуються в лінійці Apple Watch Pro 2022.

Інтернет-ресурс 91mobiles поділився CAD-рендерами, які демонструють дизайн корпусу Apple Watch 8 Pro. На рендерах можна помітити збільшену кнопку керування на лівій стороні годинника, а також три отвори, які, швидше за все, є динаміками.

У мережі показали корпус та чохли для Apple Watch 8 Pro


Також CAD демонструє новий вигляд Digital Crown і бічних кнопок, що розташовані на виступах збоку годинника. Такі нововведення спрямовані на полегшення швидкого доступу до елементів керування смарт-годинником Apple.

Варто відзначити, що на знімках дисплей виглядає, як повністю плоский, на відміну від Apple Watch Series 7, у якого загнуті краї. Чи дійсно дизайн буде схожим на попередні рендери — перевіримо вже 7 вересня, на презентації Apple Event, після анонсу iPhone 14.

У мережі також з'явилися фотографії чохлів для Apple Watch 8 Pro, якими поділився користувач Uncle Pan. На фотографіях чохлів можна помітити основні зміни, які частково підтверджуються CAD-рендерами, що опубліковані на сайті 91mobiles. Новий форм-фактор досить габаритний, адже діагональ майбутнього смарт-годинника з лінійки Pro становитиме практично два дюйми. 

У мережі показали корпус та чохли для Apple Watch 8 Pro


Масивні габарити дозволять розмістити збільшені кнопки, додаткові динаміки та коронку Digital Crown. При цьому захисний кейс призначений для протекції граней та плоского дисплея від можливих механічних пошкоджень під час екстремальних подорожей або ж активних занять спортом.