Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?

Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?

Чи ближче до осінньої презентації Apple — тим більше чуток та теорій щодо вигляду новинок потрапляє на простори мережі. Серед аналітиків та критиків точаться справжні баталії про новий виріз на дисплеї майбутніх флагманів iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Згідно з даними від джерел, звичний нам "чубчик" в Айфон 14 Про, стане в рази меншим за розмірами та перетвориться два невеличкі вирізи.  Та до наявної інформації додались нові деталі — користувачі за бажанням зможуть змінити вигляд так званих вирізів за допомогою налаштувань.

Тобто, зможемо обрати стиль відображення вирізів на Айфон 14 Про Макс: суцільний або роздільний. Для того, щоб фіктивно обʼєднати вирізи система задіє світлодіоди дисплея для передачі чорного відтінку. 

Як це виглядатиме? Пропонуємо переглянути:

Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?Чи можливо буде налаштувати «виріз» на дисплеї iPhone 14 Pro?