Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Усі можливі новинки Apple 2021-2022 року

Усі можливі новинки Apple 2021-2022 року

Після того, як весняна подія Spring Loaded принесла кольоровий 24-дюймовий iMac, Siri Remote та новий iPad Pro з процесором M1 і чудовим дисплеєм Liquid Retina XDR, WWDC з'явився ще з одним лише апаратним випуском. Але не хвилюйтеся, Apple буде дуже зайнятою у другій половині 2021 року. Ось усе, що ми очікуємо побачити від тепер до 2022 року.


AirPods (3 покоління)

Спочатку ми думали, що на заході Spring Loaded з’являться нові AirPods, але Apple вирішила повністю пропустити аудіо продукцію. Проте, виходячи з витоків інформації та чуток, вони можуть прибути в будь-який час від зараз до презентації iPhone восени. Здавалося б, точні зображення, що просочилися кілька місяців тому, показують пару навушників, які дуже схожі на AirPods Pro, з короткими стеблами, які щільно прилягають до вух. Раніше припускалося, що вони можуть приглушити шум, але наступні чутки кажуть, що це не так. Всі джерела говорять, що вони готові до презентації і можуть прибути в будь-який час, і після того, як вони не з’явилися на події Spring Loaded та WWDC, ми насправді не знаємо, коли точно це відбудеться.


Усі можливі новинки Apple 2021-2022 року


Apple Pencil (3 покоління)

Здається дивним, що Apple випустить новий iPad Pro з процесором M1 і привабливим дисплеєм, але не матиме нового олівця Apple, щоб піти з ним. Але з того, що ми чули і бачили, розробляється новий олівець Apple з глянцевим покриттям, хоча ми не знаємо багато іншого про нього. Можливо, новий олівець насправді є оновленням моделі першого покоління, яка працює з iPad та iPad mini початкового рівня, які з’являться пізніше цього року.


Усі можливі новинки Apple 2021-2022 року


14-дюймовий / 16-дюймовий MacBook Pro

Ми вже деякий час чуємо про перероблений MacBook Pro, у повному розпалі кремнієвого переходу Apple, схоже, це нарешті відбудеться цього року. Як повідомляється, Apple постачає два розміри (14 дюймів і 16 дюймів) з тонкими рамками навколо, повертаючи деякі важливі речі, які раніше уникалися: HDMI, зчитувач карток SD, більше портів Thunderbolt та MagSafe. Ми також дізналися, що сенсорна панель відключатиметься. Раніше були чутки про те, що вони приїдуть ще до WWDC, але зараз ми дізналися, що через виробничі проблеми, це перенесли це на кінець літа.


Усі можливі новинки Apple 2021-2022 року


Mac mini

Mac mini був одним з перших Mac, який отримав процесор M1 наприкінці 2020 року, але Apple планує випустити ще один у 2021. За повідомленнями, це буде висококласна машина, з чіпом M1X та новим тоншим дизайном. Як повідомляється, він також матиме чотири порти Thunderbolt, до 64 ГБ оперативної пам'яті та кабель живлення у стилі iMac.


29-дюймовий iMac

Зараз, після виходу кольорового 24-дюймового M1 iMac, це цілком надійне твердження, що нова модель вищого класу з’явиться ближче до закінчення року. Ми нічого про це не чули, але маємо деякі здогадки: космічний сірий, чіп M1X або M2, більше оперативної пам’яті та більше портів — в основному кремнієва версія Apple iMac Pro.