Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Усі чутки про Apple M2

Усі чутки про Apple M2

Apple планує випустити мікросхему "M2" з переробленими моделями MacBook Air у першій половині 2022 року, за повідомленнями джерел, відомих як "Dylandkt".

У Twitter Dylandkt заявив, що нова модель "MacBook Air" готова до запуску в першій половині 2022 року, із чіпом "M2" та більш барвистим дизайном. Вони також заявили, що чіп "M1X" зарезервований для високоякісних Mac "Pro", які можуть включати MacBook Pro та більшу, потужнішу модель iMac.

Припущення Dylandkt не є абсолютно новими, враховуючи, що Джон Проссер раніше вже говорив, що наступне покоління "MacBook Air" буде мати повний редизайн, цілий ряд кольорових варіантів, схожих на iMac, і чіп "M2".


Усі чутки про Apple M2


У попередніх коментарях Dylandkt був рішучий щодо того, що "M1X" призначений для MacBook Pro наступного покоління, тоді як "‌M2", мабуть, буде чіпом нижчого класу для "MacBook Air", але варто зауважити, що це не відповідає відповідати конкретним думкам надійного журналіста Bloomberg Марка Гурмана щодо майбутніх спеціальних кремнієвих чіпів Apple для Mac.

Тим не менше, Dylandkt правильно передбачив деталі щодо ряду останніх випусків продуктів Apple. Вже в листопаді 2020 року Dylandkt заявив, що iPad Pro наступного покоління буде мати чіп M1. Це було за п’ять місяців до появи пристрою. До запуску 24-дюймового ‌iMac‌ на початку цього року Dylandkt правильно передбачив, що новий, перероблений ‌iMac‌ замінить лише менший початковий рівень ‌iMac‌ і матиме чіп ‌M1, а не M1X. Твердження Dylandkt щодо "MacBook Air" з чіпом "M2", можливо, є більш правдоподібним.