Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Зустрічайте, Ябко у Дніпро!

Зустрічайте, Ябко у Дніпро!

Магазин оригінальної техніки Apple Ябко налічує десятки магазинів по всій Україні, а тепер знайти улюблену точку продажу можна в Дніпрі. Наш магазин розташований у ТЦ “Караван”.


Хто ще не знає, продукція Apple — це бездоганні стандарти якості, передові технології, котрі обирають мільйони прихильних юзерів. Яблучні девайси — це ергономічний лаконічний дизайн із помітним логотипом на будь-якому товарі американської корпорації. Ну й що головне, найсучасніші iOS, iPadOS, macOS — операційні системи нового покоління, яким немає рівних на сучасному цифровому ринку завдяки багатому та зручному функціоналу.


Зустрічайте, Ябко у Дніпро!


Масштабний продуктовий ряд: що можна купити в новому магазині Ябко?


Кваліфіковані привітні спеціалісти допоможуть обрати найкращий варіант гаджета для навчання, ведення бізнесу та продуктивного відпочинку. Мережа магазинів пропонує настільки великий асортимент товарів, що кожен, аматор чи професіонал, знайде тут щось для себе:


  • Високотехнологічний iPhone, що перевернув світове уявлення про звичайний мобільний телефон. Тож що обрати: професійний iPhone 11 та 11 Pro Max чи бюджетний iPhone SE (2020)? 

  • Компаньйон для творчості, креативу та реалізації найзаповітніших бажань — продуктивний iPad. Лише визначте цілі, для яких потрібен яблучний планшет, а фахівці запропонують найкращий варіант без потреби переплачувати за не потрібний функціонал. До прикладу, найновіший iPad Pro 11 та 12.9 стане в пригоді фото- та відеоредакторам, професійним блогерам, контент-мейкерам.

  • Багатофункціональний MacBook уже давно став гідною альтернативою стаціонарному комп’ютеру, а зручні додаткові периферійні аксесуари, що полегшують роботу користувача, завойовували серця бізнесменів та студентів.

  • Компактний розумний Apple Watch допоможе контролювати стан організму впродовж робочого дня, а також відстежуватиме серцеві ритми під час сну, відпочинку чи активних спортивних занять.


Ну звичайно, Ябко не може обійтись без допоміжних аксесуарів. Бездротова Bluetooth-гарнітура, портативна колонка, екстремальна GoPro, ігрова улюблениця PS — ось short-list додаткових елементів, які покращують користувацький досвід та роблять розваги захопливими. 


Отже, мережа магазинів Ябко давно зарекомендувала себе як перевірений, надійний провідник у сучасний цифровий світ. А нова точка продажу в Дніпрі допоможе придбати улюблені товари поблизу дому, тож тепер не потрібно чекати на доставку з Інтернет-магазину. Отримайте кваліфіковану консультацію, опануйте багатий арсенал інструментів та… просто відпочиньте. І все це в одному місці, у ТЦ “Караван”!