Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що подарувати на Миколая? Топ подарунків для чоловіка

Що подарувати на Миколая? Топ подарунків для чоловіка

День Святого Миколая невпинно наближається, і користувачі поспішають обрати круті та корисні подарунки для коханих та близьких. Один з найпопулярніших запитів напередодні свята — що подарувати на Миколая чоловіку, другу або хлопцеві.

Команда Ябко вирішила прийти на допомогу та зібрати в одній статті найпопулярніші запити, щоб Таємному Миколаю було в рази простіше втілити мрію у реальність. Отож, пропонуємо ознайомитись з підбіркою найбажаніших подарунків для чоловіків у 2022 році. Let`s go!


Для справжніх меломанів і поціновувачів якісного, масивного звучання — ідеальним подарунком стануть оригінальні навушники Apple або розумна колонка:

купити навушники Епл АірПодс оригінал дешево в Україні

Максимально корисний подарунок у 2022-му році — у цій номінації однозначну перемогу отримає зарядна станція EcoFlow. В інтернет-магазині Ябко можливо купити зарядну станцію EcoFlow відповідно до ваших потреб, побажань та бюджету. Серед найпопулярніших варіантів високої потужності та ємності варто відзначити:


Базові моделі з лінійки RIVER відмінно підійдуть для швидкої та безпечної підзарядки ваших гаджетів, та доступні до замовлення з доставкою по Україні:

купити екофлоу електрогенератор в Україні дешево з доставкою

Оригінальний Apple iPhone також дуже часто трапляється у wish-листах, а найбажанішими можна вважати моделі:

купити новий Айфон дешево в Україні в Ябко

Оригінальні смарт-годинники Apple Watch представлені на сайті Ябко в широкому асортименті, тому ви точно зможете підібрати ідеальний варіант для студента, спортсмена або ж бізнесмена. Купити Apple Watch різних моделей та поколінь можливо за максимально вигідною ціною в мережі магазинів Ябко:

купити Епл Вотч годинник в Україні в Ябко

Що справді оцінять і дорослі, і підлітки, і школярі? Тут навіть гадати не потрібно, адже Sony PlayStation 5, компактний Nintendo або потужний SteamDeck — це мрія кожного, хто фанатіє від ігор. В асортименті Ябко також представлена низка корисних аксесуарів для PlayStation та оригінальних геймпадів DualSence в ексклюзивних кольорах.

купити Плейстейшн Соні в Україні

Сучасний планшет Apple iPad стане відмінним помічником на роботі, вдома чи під час подорожі. У 2022 році команда Apple представила низку гарячих новинок, які однозначно зацікавлять чоловіків, що цінують потужність, портативність та можливість працювати та творити з максимальним комфортом:

Псссс.. І не забудьте про фірмовий стилус Apple Pencil та Клавіатуру для iPad для продуктивної роботи за будь-яких умов :)

купити планшет Айпад Епл в Україні в Ябко

Розкрити творчий потенціал, перевести продуктивність на космічний рівень та додати наснаги для втілення сміливих задумів вашому чоловіку допоможе крутий компʼютер від Apple. Серед кращих варіантів, які найчастіше обирають користувачі на сайті Ябко, варто виділити:

купити ноутбук Епл Мак в Україні в Ябко

Екшн-камери GoPro — це не просто мініатюрна камера, а й чудовий подарунок для чоловіків, що займаються створенням контенту або фанатіють від екстримальних пригод і бажають зберегти їх у памʼяті:

купити камеру ГоуПро в Україні в Ябко

Ще один крутий подарунок для сміливих, активних та спортивних чоловіків — смарт-годинник Garmin, який також представлений на сайті Ябко за максимально вигідною ціною. Ви зможете підібрати ідеальний варіант для занять спортом, тріатлоном, плаванням, професійних туристів чи мандрівників.

Найпопулярніші моделі годинників Garmin в Ябко:

купити годинник Гармін в Україні в Ябко

Хм, наче нічого не забули.. Отож, обирайте ідеальний подарунок для чоловіка або ж хлопця, доповнюйте листи до Миколая та хутчіш відправляйте. Свято зовсім близько :)