Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iOS 12 вже встановлена ​​на половині випущених iOS-пристроїв

iOS 12 вже встановлена ​​на половині випущених iOS-пристроїв

Представники компанії Apple похизувались на своєму сайті, що iOS 12 вже встановлена ​​на половині випущених iOS-пристроїв. При аналізі враховувалися ще й дані, що були отримані з магазину додатків App Store. На диво, результати виявилися помітно кращими, ніж після виходу версії iOS 11 близько року тому. 

Що не менш цікаво – за результатами статистик та додаткових спостережень, у період після літа 2014 року, частка користувачів з встановленою iOS 12 перевищила половину і склала 53% від загальної маси. Це вже краще, ніж у iOS 11, яку встановив лише 51% користувачів станом на цей же період 2017 року.

iOS 12 вже встановлена ​​на половині випущених iOS-пристроїв


До слова, версі iOS 11 зараз користуються тільки 40% власників пристроїв від Apple, а попередні версії операційної системи встановлені на 7% девайсів. Якщо проводити аналіз всіх апаратів на iOS у даний момент, то частка iOS 12 дорівнює 50%, а iOS 11 і старіших систем 39% і 11% відповідно.

Цілком ймовірно, що такі швидкі темпи впровадження iOS 12 приведуть Apple до рішення, щоб зробити реліз нових мобільних ОС більш зосередженим на підвищенні продуктивності і зручності роботи зі старими версіями пристроїв.