Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

З'явилися зображення чохла для iPhone SE 4: очікуються зміни в дизайні дисплея та камери

З'явилися зображення чохла для iPhone SE 4: очікуються зміни в дизайні дисплея та камери

Фанати Apple із захопленням чекають на випуск iPhone SE 4 четвертого покоління, який обіцяє принести чимало оновлень. Нещодавно ця модель знову опинилася у центрі уваги завдяки свіжому витоку інформації, який відкрив деталі дизайну корпусу майбутнього iPhone SE 4. Цей витік підтверджує очікувані значні зміни в зовнішньому вигляді пристрою.

Попередні моделі iPhone SE базувались на дизайні iPhone 8 із Touch ID та класичним дизайном дисплея. Проте, здається, що Apple готується відмовитися від цього застарілого дизайну на користь більш сучасного вигляду для свого бюджетного смартфона. Згідно з інформацією, опублікованою користувачем на Weibo, новий iPhone SE отримає оновлений дисплей.

З'явилися зображення чохла для iPhone SE 4: очікуються зміни в дизайні дисплея та камери


На зображеннях витоку видно, що корпус iPhone SE 4 має виріз, аналогічний тому, що в iPhone 13, що вказує на можливе використання технології Face ID вперше в лінійці SE. Раніше повідомлялося, що новий iPhone SE може отримати 6,1-дюймовий дисплей виробництва BOE, що стане значним оновленням порівняно з попередніми моделями.

Задня частина корпусу майбутнього iPhone SE показує один основний датчик камери та світлодіодний спалах, при цьому величина сенсора, ймовірно, збільшиться. Однак відсутність додаткових сенсорів, таких як ультраширококутний, свідчить про бажання зберегти нижчу ціну пристрою. Зовнішній вигляд задньої панелі нагадує iPhone XR.

На бічних сторонах корпусу видно регулятори гучності та перемикач беззвучного режиму, але раніше обговорювана кнопка дії, схоже, не буде присутня в цій моделі. Попри це, дизайн iPhone SE 4 виглядає обнадійливим з оновленим дисплеєм. Однак питання ціни залишається відкритим, враховуючи значні поліпшення у новій моделі.