Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Компанія DJI представила квадрокоптер DJI Mini 3 Pro

Компанія DJI представила квадрокоптер DJI Mini 3 Pro

Компанія DJI цього тижня анонсувала вихід нового квадрокоптера — DJI Mini 3 Pro. Компактний дрон від DJI отримав багато нових фішок у дизайні та удосконалень технічного оснащення.

Розробники доклали максимум зусиль для покращення вбудованої камери, створили новий бездротовий контролер DJI RC, а також анонсували версію зі збільшеним часом автономної роботи Intelligent Flight Battery Plus.

Якщо вдаватись у деталі, то творці з бренду DJI збільшили насамперед сенсор камери до 1/1,3", можливість зйомки у режимі «плоского кольору» та з якістю 4K при 60 FPS або 4K HDR при 30 FPS. Висока роздільна здатність фото та відеозйомки дозволить розширити можливості користувачів у процесі подальшої обробки та корекції кольору.

Дрон DJI mini третього покоління представлений у двох версіях та кількох комплектаціях. У стандартній моделі акумулятор гарантує до 34 хвилин польоту, а от версія Intelligent Flight Battery Plus завдяки покращеному акумулятору дозволяє насолодитись польотом до 47 хвилин.

Ну і як солодкий сюрприз — розробники представили новий бездротовий контролер DJI RC, який оснастили 5,5-дюймовим екраном з яскравістю 700 ніт. Яка головна фішка оновленого контролера?

Можливість керування та контролю польоту дрона без допомоги смартфона. Чи буде даний контролер сумісний з іншими моделями квадрокоптерів та дронів DJI поки не відомо, проте така можливість була б дуже крутою :)