Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google розширює лінійку Pixel: очікується анонс Pixel 9 Pro XL

Google розширює лінійку Pixel: очікується анонс Pixel 9 Pro XL

Цього тижня з’явилися нові витоки інформації про майбутній смартфон Pixel 9 від Google. За звичайними двома моделями цього року може слідувати додатковий варіант — Pixel 9 Pro XL, що позиціонується як новий флагман у лінійці елітних пристроїв від компанії.

Очікується, що у серії буде представлено три моделі: базовий Pixel 9, Pro версія, а також Pro XL, дозволяючи Google залучити ширший спектр клієнтів, надаючи їм вибір серед асортименту гаджетів.

Google розширює лінійку Pixel: очікується анонс Pixel 9 Pro XL


У нинішній лінійці всі моделі мають однакову апаратну основу, проте деякі спеціальні функції камери зарезервовані виключно для Pro версії. Передбачається, що компанія залишить таку ж стратегію і для майбутнього покоління, розділяючи можливості між трьома версіями пристроїв.

Якщо говорити про розміри, то стандартні моделі Pixel 9 і Pro збережуть ідентичні габарити корпусу, тоді як Pro XL модель стане найбільшою з них, імовірно, з більшим акумулятором.

Очікується, що більш детальну інформацію про нові смартфони Google представить на своїй щорічній конференції для розробників Google I/O 2024 у найближчі місяці. Запуск продажів традиційно може відбутися в жовтні. Власникам новинок буде доступний оновлений процесор Tensor G4, розширені можливості застосування штучного інтелекту та вдосконалена система камер.