Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 Plus: чи отримає новинка ще більше можливостей?

iPhone 16 Plus: чи отримає новинка ще більше можливостей?

Попри те, що Apple традиційно тримає основну інформацію про майбутні новинки в таємниці, щоб підтримувати інтерес тих, хто хоче першими купити iPhone 16 Plus, представники компанії вже натякнули на кардинальні оновлення. Саме тому ще задовго до осінньої презентації в мережі оновлення серії Айфонів широко обговорюється. В Ябко зібрали максимум перевіреної інформації, яка допоможе відкрити таємницю стосовно технічних характеристик, апгрейдів та дасть розуміння, якою буде ціна iPhone 16 Plus.

Купити iPhone 16 Plus


Що нині відомо про новий дизайн?

Як завжди, топовий телефон із серії можна сміливо назвати витвором мистецтва від дизайнерів з Купертіно. Творці максимально зосередились на тому, щоб додати престижності всій лінійці та зокрема iPhone 16 Plus. Традиційно для виготовлення були обрані надміцні матеріали, тому смартфон здатний витримувати навіть серйозні механічні навантаження.

Серед базових моделей з шістнадцятої серії цей смартфон має екран розміром 6.7 дюймів. Це можна вважати золотим стандартом, який гарантує і зручний хват, і максимальне занурення в контент, який ви переглядаєте.

Важливе оновлення стосується кнопки дії, якою тепер буде облаштований навіть базовий не тільки Pro та Pro Max. Завдяки цьому суттєво покращиться робота з контентом, та й загалом смартфон зросте в плані функціональності.

Дисплей, який створений для задоволення

Один з найбільш обговорюваних аспектів нового смартфона — його оновлений дисплей. 6.74-дюймовий, в якому використані OLED-екран з яскравістю до 1200 ніт і підтримкою 1 мільярда кольорів, виводить якість зображення на цілком новий рівень.

Роздільна здатність 1284x2800 пікселів та щільність 458 ppi — яскрава гарантія того, що не буде жодних нарікань на чіткість чи деталізацію. Такий екран ідеально підходить не тільки для перегляду відео, ігор, а й професійної роботи з графікою. Проте, відсутність функції Always on Display може трішки засмутити тих, хто вже встиг звикнути до цієї зручної опції.

Чіп Apple Bionic A17


Висока продуктивність для людини з сучасного цифрового світу

Новий флагман буде працювати на вже анонсованій операційній системі iOS v18, а за самий процес роботи відповідає новий чіп Apple Bionic A17. Восьмиядерний процесор має вразити нас рекордною продуктивність, тому йому не будуть страшні будь-які завдання, в тому числі ресурсоємні мобільні ігри та професійні застосунки для обробки відео- та фотоматеріалів.

Пам'ять також нас точно не розчарує: доступні варіанти з 8 Гб оперативної пам'яті і вбудованим сховищем на 128 Гб, 256 Гб і 512 Гб. Який з них вибрати, залежить лише від того як ви звикли використовувати смартфон.

Айфонографів окремо порадує камера

Можливості в створенні фото та відео також значно зросли, тому заслуговують окремої уваги. Основна камера новенького смартфона складається з двох модулів: 48-мегапіксельного з діафрагмою f/1.5 і 12-мегапіксельного ультраширококутного з діафрагмою f/2.4. Такий набір говорить про те, що у нас з’являється серйозний конкурент професійним фотокамерам.

Приємний бонус — функції Panorama, Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 4, Photographic Styles та Burst Mode. Кожен з них у поєднанні з технічними можливостями камери здатен розкрити потенціал фотографа в кожному.

Фронтальна камера на 12 Мп з діафрагмою f/1.9 та реалізованою в ній технологією TrueDepth — спонсор чудових селфі та можливості знімати відео у форматі 4K.

Глибоке та кришталево чисте звучання

Для початку зазначимо, що звучання смартфона порадує навіть вибагливих меломанів. Крмі того, смартфон оснащений гучномовцем та має 3,5-мм аудіороз'єм, а це справжня рідкість для сучасних флагманів. Так, це ще одна чудова новина для тих, хто високо цінує можливість підключення традиційних дротових навушників.

Автономність iPhone 16 Plus


Автономність, на яку ми так чекали

Компанія почула побажання користувачів, які хотіли подовше використовувати телефон, не шукаючи очима розетку. Саме тому iPhone 16 Plus отримав батарею ємністю 4006 мАг. Просто уявити собі прослуховування музики протягом 100 годин поспіль вже приємно!

Коли та за скільки можна буде купити?

Час очікування виходу новинки — середина вересня 2024 року, а вже зараз на нього скільки покладено сподівань! Варто зазначити, що точної ціни поки не відомо, адже її озвучть на традиційному заході офіційні представники компанії Apple, але якщо проводити паралелі з п’ятнадцятою серією, то можна очікувати, що стартова ціна буде в межах $899.