Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий Samsung Galaxy S24 розширить серію

Новий Samsung Galaxy S24 розширить серію

Samsung планує розширити свою флагманську серію Galaxy S24 новою моделлю – Galaxy S24 FE. Після успішного запуску Galaxy S24, S24 Plus і S24 Ultra на початку року, компанія, схоже, готується представити публіці Galaxy S24 FE, згідно з останніми звітами.

За інформацією The Elec, драйвери чіпів для Galaxy S24 FE уже почали вироблятися у масових обсягах, що натякає на можливий ранній реліз цього літа, ймовірно між червнем і серпнем. Для порівняння, Galaxy S23 FE було анонсовано у жовтні 2023 року, але згаданий звіт вказує на потенційний ранніший запуск нової моделі.

Серія FE — більш доступна версія флагманів Galaxy S, при цьому зазвичай з більшим дисплеєм. Згідно з неперевіреними джерелами, новий Galaxy S24 FE може бути оснащений процесорами Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 або Exynos 2400, залежно від регіону продажу. Проте традиційно серія FE отримує трохи застарілі чіпсети в порівнянні з найновішими флагманами.

Новий Samsung Galaxy S24 розширить серію


Припускається, що Galaxy S24 FE може працювати на чіпсеті Snapdragon 8s Gen 3, що надасть йому більші обчислювальні можливості, але все ж таки не дотягне до рівня найновіших флагманських моделей.

Galaxy S23 FE мав більший екран, менш потужні камери та акумулятор більшої ємності, ніж Galaxy S23, і очікується, що Galaxy S24 FE продовжить цю тенденцію з невеликими удосконаленнями.
Ця нова модель, імовірно, конкуруватиме з такими смартфонами, як Google Pixel 8a. Ціна на Galaxy S24 FE прогнозується приблизно у $600, що на $200 дешевше, ніж базова модель Galaxy S24.